Ünlü analiste göre alınması gereken 3 kripto

Ünlü analist, Bitcoin’in rallisi sırasında şu anda alınması gereken 3 alternatif kripto parayı açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü analiste göre, Kripto para piyasası şu anda Bitcoin’in (BTC) liderliğinde kısa vadeli bir boğa trendi yaşıyor. BTC son zamanlarda 2023 için yeni bir yüksek değer olan 30.000 doları aşarak bu ralliyi tetiklemiştir.

Bu Bitcoin rallisi sonucunda, önde gelen kripto para birimi piyasa hakimiyetini %50’ye yeniden kazanmış, yatırımcıların ralliye katılabilecek diğer dijital varlıklara yönelmelerine neden olmuştur.

Bu bağlamda, kripto ticaret uzmanı ve analist Michaël van de Poppe, 23 Haziran tarihinde yayınladığı bir YouTube videosunda, altcoin piyasasının yakında ralliye katılacağını ve Bitcoin’in kazandırdığı kazançları değerlendireceğini belirtmiştir.

Bu tahmin doğrultusunda, analist, altcoin rallisinin yaklaştığına hazırlık olarak yatırım için en iyi seçenekler olduğuna inandığı üç belirli coin’i belirlemiştir. Ancak, boğa trendine rağmen çoğu altcoin’in hala depresyon bölgesinde olduğunu belirtmiştir.

Ünlü Analiste göre alınması gereken 3 kripto para:

Analist, Chainlink (LINK) varlığının son iki buçuk yıldır devam eden bir düşüş piyasasında olmasına rağmen yatırımcıların radarında olması gerektiğini belirtti. LINK’in, 2.300 satoshi seviyesini geri kazandığında piyasada pozitif bir ivme devam edebileceğini ifade etti.

Özellikle, Chainlink Mayıs 2021’de zirve yapmış ve ardından bir düşüş yaşamıştır. Analist, Chainlink’in gelecekteki fiyat hareketinin Bitcoin’in performansıyla yakından ilişkili olduğunu belirtti.

Analist, Bitcoin konsolide olur ve birkaç hafta boyunca durgun kalırsa, Chainlink gibi altcoin’lerin ivme kazanacağını öngördü.

Öte yandan, Bitcoin tekrar yükselmeye başlarsa, altcoin’lerin USDT değerlerinde büyüme yaşayabileceğini ancak Bitcoin’den daha az ölçüde olacağını belirtti. Bu davranış, yatırımcıların genişleme dönemlerinde odaklarını genellikle Bitcoin’e kaydırmasından kaynaklanmaktadır. Şu anda LINK, haftalık grafikte %12’den fazla kazançla 5,99 dolardan işlem görmektedir.

 

 

Avalanche (AVAX)

Poppe, Avalanche (AVAX) adlı kripto paranın dikkate değer bir yeniden testten geçtiğini ve umut verici bir toparlanma sergilediğini belirtti. Kripto para düşük seviyeleri geride bırakarak olumlu bir piyasa genişlemesi gösterdi.

Analizine göre, bu genişleme dönemleri genellikle çok volatil olup sadece birkaç hafta sürer. Tarihî veriler, benzer bir desenin Aralık 2020’de yaşandığını ve ardından Şubat ayında zirveye ulaşıldığını göstermektedir. Bu hızlanma aşaması genellikle artan hacim ve momentumla karakterize edilen altı ila sekiz hafta sürer.

Bu kritik dönemlerde, yatırımcıların olası yukarı yönlü momentum için stratejik bir şekilde pozisyon almaları önem kazanmaktadır.

Şu anda AVAX, 12,91 dolar seviyesinden işlem görmektedir. Son yedi günde, token genel piyasa rallisinden faydalanarak %10’dan fazla değer kazanmıştır.

Curve DAO (CRV)

 

İlginç bir şekilde, Poppe, Curve (CRV) adlı varlığın, fiyatının hala ‘suda’ olduğunu kabul etmesine rağmen izlemeye değer bir varlık olduğunu belirtti. Bununla birlikte, analist, varlığın fiyat eğiliminde önemli trendleri paylaşmadı, ancak CURVE’nin mevcut olarak destek seviyelerini yeniden test ettiği belirsiz bir dönemden geçtiğini belirtti.

Benzer şekilde, CRV’nin değeri de genel olarak boğa piyasası rallisinden etkilenerek artmıştır. Basın saatine kadar, CRV 0,67 dolar seviyesinden işlem görmekte olup günlük bazda %4’ten fazla kayıpla karşı karşıyadır. Son yedi günde, Curve’in değeri %8’in üzerinde artmıştır.

 

finbold.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin