Ethereum 1.800 dolara mı düşecek? Dipten satın almak için son şans mı?
Ethereum 1.800 dolara mı düşecek? Dipten satın almak için son şans mı?

Ethereum 1.800 dolara mı düşecek? Dipten satın almak için son şans mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, geçtiğimiz hafta Bitcoin‘in %15,65’lik önemli bir kazanç elde etmesiyle dikkate değer bir toparlanma kaydetti. Ancak altcoinler, kâr elde etme eğilimi gösterdikçe potansiyel bir kısa vadeli yavaşlama işaretleri gösteriyor. Ethereum, %8,6’lık bir sıçrama yaşasa da, son birkaç günde artan bir dirençle olası düşüş işaretleriyle karşılaştı.

Ethereum fiyat günlük tablosu

  • 1.939 dolar seviyesindeki yüksek fiyat ret mumları, bu seviyede güçlü bir arz baskısını göstermektedir.
  • Ethereum fiyatı 1.891 dolar seviyesinde geri çekilmeler görebilir ve 1.800 dolar seviyesini yeniden test edebilir.
  • Ether’in günlük ticaret hacmi 7.9 milyar dolarla bir artışa işaret etmektedir (%28).

Ethereum price

Ethereum fiyatı şu anda yaklaşık 1.891 dolar seviyesinde işlem görüyor ve 1.939 dolar seviyesinde dirençle karşılaşıyor. Üst Bollinger Bandını kırmaya çalışarak bir desen oluşturuyor. Bu desen, olası bir piyasa dönüşünü göstermektedir.

Ancak ilginç olan şu ki, fiyat toparlanmaya hazır göründüğünden bu yeniden test aslında alıcılar için bir fırsat olabilir. Son dönemde düşük ticaret hacmi, yeniden testten sonra tersine dönme olasılığını desteklemektedir.

Ethereum’un yükseliş momentumunu sürdürebilmesi için 21 Haziran’dan itibaren açılış seviyesi olan 1.792 doların üzerinde kalması gerekmektedir, bu da %5,43’lük bir artışı temsil etmektedir. Şimdi büyük soru, Ethereum’un 2.000 dolar seviyesini yeniden kazanıp kazanamayacağıdır.

ETH fiyatı 2.000 dolar seviyesine yükselecek mi?

Önceki kırılan trend çizgisinde bir geri çekilme görme olasılığımız var, bu da toparlanmanın tekrar hız kazanmadan önce alıcılara biraz nefes alma imkanı verebilir. Ethereum, bu destek seviyesinin üzerinde kalabilirse %13,8’lik önemli bir artış gözlenebilir ve 2023 zirvesi olan 2.138 dolara ulaşmak için zorlanabiliriz.

Stokastik: Stokastik çizgiler şu anda aşırı satış bölgesinde olsa da, düşüş eğiliminin ardından tersine dönmeye eşiğindedir.

Bollinger Bantları: Şu anda 1939 dolar civarında olan Bollinger Bandının üst bandı, potansiyel bir düşüş eğilimi için zemin hazırlayarak dirence katkıda bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin