Polygon ve Solana son zamanların en düşük seviyesindeyken geri dönüş mümkün mü?
Polygon ve Solana son zamanların en düşük seviyesindeyken geri dönüş mümkün mü?

Polygon ve Solana son zamanların en düşük seviyesindeyken geri dönüş mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon, kripto para piyasasında devam eden düşüş trendiyle birlikte altı haftanın en düşük seviyesine geriledi. ABD’de tüketici güveni Nisan’da 101.3’e ulaşarak beklenenden fazla düştüğü için fiyatlar geri çekildi. Solana da aynı şekilde kayıp yaşayarak iki haftanın en düşük seviyesini gördü.

Polygon (MATIC)

MATIC/USD üst üste üçüncü bir seans için düşerek gün içinde 0,9633 dolara kadar geriledi. Polygon, bir gün önce 1,01 dolarlık zirve yapmasına rağmen Salı günü 10 Mart’tan bu yana en düşük seviyesine geriledi. Satış baskısından dolayı MATIC ayıları 0,95 dolar işaretinde bir taban hedefliyor gibi görünüyor.

Göreceli Güç Endeksi’ndeki (RSI) kırılma düşüşün katalizörlerinden biri olarak görülüyor. Endeks, 32.00’nin altında bir taban yaparak Haziran ayından bu yana en düşük okuma olan 31.13’e düştü.

Solana (SOL)

Solana da Salı günü kayıp yaşayarak 20,00 dolarlık zemine yaklaştı. SOL/USD, haftaya 21,95 dolarlık yüksek bir seviyeyle başladıktan sonra bugün erken saatlerde 20,92 dolara kadar geriledi. Bu kayıp, SOL’u fiyatın 11 Nisan’da 20,83 dolara kadar gerilediği en düşük seviyesine gönderdi. Şu anda SOL, önceki düşük seviyesinden biraz yükselerek 20,95 dolardan işlem görüyor.

Buna ek olarak, RSI göstergesi, 42.00 seviyesine yakın bir zeminde 42.66 mevcut okuma ile devam ediyor. Bu destek noktasının altına düşerse, SOL’un 20,00 doların altına düşmesi olasıdır.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin