Floki Inu fiyat analizi, floki inu neden yükseliyor

Boğalar FLOKI Inu’yu 30 günlük en yüksek seviyelere çıkardı, yükseliş eğilimi devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda FLOKI Inu token, güçlü bir yükseliş yaşayarak 30 günlük en yüksek seviyesine ulaştı. Bu yükseliş, özellikle boğa piyasasının etkisiyle gerçekleşti.

FLOKİ Inu %40 ARTIŞ GÖSTERDİ!

Son 24 saat boyunca boğa eğilimi, Floki (FLOKI) piyasasında hakimdi ve boğalar, 0,00002869 dolardan başlayarak yeni 30 günlük yüksek seviye olan 0,0000482 dolara ulaştılar. Bu yazı yazılırken, FLOKI’nin fiyatı önceki günün kapanışına göre %40,03 artarak 0,00003932 dolara yükseldi.

0,0000482 dolarlık bu direnç seviyesinin aşılması, FLOKI için olumlu bir trendi işaret edebilir ve daha fazla yatırımcının satın almasını teşvik edebilir, böylece kısa vadede fiyatını artırabilir. Ancak, ayılar piyasada kontrolü ele alırsa, FLOKI’nin fiyatı hızla düşebilir, yatırımcılar arasında korku yaratır ve satış baskısı oluşturabilir.

FLOKI’nin piyasa değeri ve 24 saatlik işlem hacmi sırasıyla %38,37 ve %12,75 artarak 382.929.724 $ ve 261.059.554 $’a yükseldi. Yatırımcılar, son dönemdeki güçlü performansı ve ileriye dönük büyüme olasılıkları nedeniyle FLOKI ile daha fazla ilgilenmeye başladıkça, 30 günün yeni zirvesi, piyasa değeri ve işlem hacmindeki artışın nedenidir.

Floki CoinMarketCap verileri, Floki grafiği ($FLOKI)

FLOKI piyasasının Keltner Kanalı şişkin hareketi, olası bir dalgalanma ve fiyat hareketi artışına işaret ediyor. Üst çubuğa 0,0000414213’te, orta çubuğa 0,0000342712’de ve alt çubuğa 0,0000271199’da dokunulur.

Fiyatın üst banda yaklaşması ve yeşil bir mum çubuğu oluşturması, fiyatın kısa vadeli bir düşüşle karşı karşıya kalabileceğini gösterir. Bununla birlikte, üst aralığın üzerinde bir fiyat kırılması ve uzun süreli bir artış, önemli bir yükseliş momentumunun işareti olabilir.

FLOKI Inu’nun olumlu ivmesinin, 99.3337’lik Know Sure Thing derecesi ile yakında devam etmesi ve yükselen trendden kar elde etmeye çalışan tacirler için uygun bir satın alma fırsatı sunması bekleniyor.

Floki Inu TradingViewFLOKI Inu, %71,43lük Aroon yukarı okumasına ve %28,57lik Aroon aşağı okumasına dayanarak yüksek yükseliş momentumuna sahip bir yükseliş trendinde olabilir.

Bu hareket, şişkin Keltner Kanal bantlarıyla birlikte FLOKInin yakın gelecekte tırmanmaya devam edebileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, yatırımcılar olası piyasa düzeltmelerine veya trend dönüşlerine dikkat etmelidir.

Öte yandan, 59,94lük stokastik RSI değeri ve sinyal çizgisinin altındaki hareket, mevcut yükseliş momentumunun hız kaybedebileceğini ve kısa vadeli bir düşüşün olası olduğunu gösteriyor. Bu hareket, ilk ralliyi kaçıran tüccarlar için bir satın alma fırsatı sağlayabilir, ancak genel eğilim yükseliş olmaya devam ettiği için dikkatli olunmalıdır.

Floki analizi, floki grafiği, floki 2023, Kripto Para HaberFLOKInin güçlü yükseliş ivmesi ve yeni 30 günün en yüksek seviyesi, yatırımcılar için potansiyel büyüme fırsatlarına işaret ediyor, ancak piyasa düzeltmeleri mümkün olduğundan dikkatli olunmalıdır.

coinedition.com

Floki Inu (FLOKI) haberleri - Kripto Para Haber


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin