Dikkat çeken ralli: PEPE coin çılığınlığı devam ediyor!
Dikkat çeken ralli: PEPE coin çılığınlığı devam ediyor!

Dikkat çeken ralli: PEPE coin çılgınlığı devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PEPE coin, son zamanlarda %69 oranında artarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ayrıca, token şu anda 75. en büyük kripto para birimi olarak kabul ediliyor. Bir balina, PEPE’yi satın almak için neredeyse tüm varlıklarını sattı. Bu, birçok yatırımcının meme coin sezonundan yararlanmaya çalıştığı bir dönemde gerçekleşti.

Balina etkinliği

Yeni oluşturulan PEPE coin tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırmaya devam ediyor. Token günde %69’dan fazla değer kazandı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00000164 dolara ulaştı.

CoinGecko’nun verilerine göre, PEPE şu anda 75. en büyük kripto para birimi. Son yedi gün içinde yaklaşık %650’lik çarpıcı bir artışla yaklaşık 700 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

PEPE price chart (PEPE) from CoinGecko.

Milyonlarca token satın alan balinalar sayesinde PEPE henüz bitmemiş gibi görünüyor. Örneğin, blockchain analitik şirketi Lookonchain, varlıklarının neredeyse tamamını PEPE ile değiştiren bir cüzdan belirledi.

Cüzdan özellikle 20,62 WBTC (590 bin dolar), 17B CULT (90 bin dolar), 44.194 UNI (235 bin dolar) ve 19,96 ETH (37 bin dolar) ile 1.72 trilyon PEPE takas etti. 1.72 trilyon PEPE şu anda 2.8 milyon dolar değerine sahiptir.

PEPE gibi diğer meme paraları da yüksek seviyelere ulaşıyor. Örneğin, WOJAK son iki haftada %1.448 arttı. Ancak, bazı meme paraları beklenen oranda büyüyemedi.

PEPE rallisi neden önemli?

PEPE rallisi, kripto ayı piyasası ve belirsiz küresel ekonomik koşullar sırasında bile insanların kripto paralara yatırım yapmaya hâlâ istekli olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, potansiyel yatırımcıların her zaman meme paralarına yatırım yapmadan önce gerekli özeni göstermeleri önemlidir.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin