MANA fiyatı için risk kapıda mı Fiyat nereye gidecek?

MANA fiyatı için risk kapıda mı: Fiyat nereye gidecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberMetaverse dediğimizde aklımıza ilk gelen varlıklardan biri olan MANA, piyasaya ayak uydurmadı. Genel market belli bir seviyeye doğru giderken Decentraland, bu işin gerisinde kaldı. MANA fiyatı 1 haftalık süreçte göz dolduramadı. Bitcoin ve Ethereum önderliğindeki yükselişin gölgesinde kalan bir performans gösterdi. 

Decentraland (MANA) fiyatı, yaklaşık %45’lik bir yukarı ralli ile 20 Ocak’ın en düşük seviyelerinden son rallilerin ardından kâr rezervasyon bölgesine giriyor. Ayılar, önümüzdeki birkaç seansta 50-DMA 2.90$’ı test edebilir. Ayıların Metaverse varlığını daha aşağıya itmesinde istekli olduğunu görüyoruz.

MANA/USD paritesi 3,15 seviyelerinde dolaşıyor. Bununla beraber son 24 saat içinde yüzde 30 düşüşle 1 milyar dolarlık bir işlem hacmine sahip. Genel market değeri ise 6 milyar doların altında seyrediyor.

MANA fiyatında ayılar, “Evening Star” konusunda ısrarcı

MANA fiyatında ayılar, “Evening Star” konusunda ısrarcı

Metaverse çılgınlığı başladığında Decentraland iyi bir ralli yapmıştı. 1 doların altında olan MANA, 6 dolara kadar boğa koşusunu sürdürmüştü. Ancak daha sonrasında piyasaya ayak uydurarak düşüşe geçti.

Günlük grafikte MANA fiyatı, Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5.91$’dan yaklaşık %70 değer kaybetti. Ayrıca fiyat, 13 Aralık’ta önemli seviyenin altına düştüğünde 5 Şubat’ta 50-DMA’yı da aştı.

Çift Tepe ve Akşam Yıldızı

Ocak ayında yapılan diplerde yapılan bir yükseliş formasyonu olan ‘Çekiç’ mum kalıbının oluşumu MANA fiyatını %35 yukarı doğru itti. Şimdi, yatırımcıların 3,45 dolar civarında ‘çifte tepe’ ve ‘Akşam yıldızı’ oluşumuyla karşılaşmasıyla mevcut fiyat rallisi tükenmiş gibi görünüyor. Her iki teknik kurulum da kısa vadede kripto para için düşüş görünümünü destekliyor.

Hareketli ortalanmanın altında bir kapanış ise fiyatı 2,5 dolara kadar itebilir. Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım bölgesinde aşağı yönlü bir eğimle işlem görüyor. Tepe seviyesi için ise 3,97 dolar baz alınabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin