2022 Decentraland fiyat tahmini: MANA bu yıl hangi seviyeleri görecek?

2022 Decentraland fiyat tahmini: MANA bu yıl hangi seviyeleri görecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 Decentraland fiyat tahmininde, kripto para biriminin gelecekteki hareketini analiz etmek için istatistikler, fiyat kalıpları, RSI, RVOL ve MANA ile ilgili diğer birçok bilgiyi kullanıyoruz.

Decentraland’ın mevcut piyasa durumu

CoinGecko’ya göre, MANA’nın fiyatı 3,05 dolar ve yazının yazıldığı sırada 929.517.408 dolar civarında bir günlük işlem hacmine sahip. Bunun yanında MANA, son 24 saatte yaklaşık %12,7 arttı.

Ayrıca, MANA 1.512.254.275 dolaşım arzına sahip. Şu anda MANA, Binance, OKX, FTX, CoinTiger ve Bybit gibi kripto para borsalarında işlem görüyor.

2022 Decentraland fiyat tahmini

Decentraland şu anda CoinGecko’da 35. sırada yer alıyor. 2022 Decentraland fiyat tahmini günlük zaman grafiği ile aşağıda açıklandı.

2022 Decentraland fiyat tahmini: MANA bu yıl hangi seviyeleri görecek?

Azalan kanal (Descending Channel), fiyatın üstüne ve altına çizilen iki aşağı yönlü trend çizgisinden oluşan ve direnç ile desteği temsil eden bir grafik modelidir. Azalan kanal modeli, düşüş kanalı veya aşağı kanal olarak da bilinir. Üst çizgi, yüksek fiyat seviyeleriyle ilerler ve trend çizgisi olarak adlandırılır.

Alt çizgi, trend çizgisine paralel olarak tanımlanır ve alttan geçer. Eğilim çizgisi tarafından tanımlanan bu düşüş grafiği deseni, daha düşük dipler ve daha düşük zirveleri birleştiren çapraz direnç seviyesini destekler.

Şu anda MANA 3,05 dolar aralığında. Model devam ederse, MANA fiyatı 5.104 dolar seviyesindeki dirence ulaşabilir. Eğilim tersine dönerse, MANA fiyatı 1,66 dolara düşebilir.

RSI, RVOL ve MA

Aşağıdaki tabloda gösterilen MANA’nın Göreceli Hacmi (RVOL). Tüccarlar için mevcut işlem hacminin önceki işlem hacmine göre belirli bir süre içinde nasıl değiştiğinin bir göstergesidir. Şu anda, MANA’nın RVOL’u sınır çizgisinin altında yer almakta olup, mevcut trendde daha zayıf katılımcıları göstermektedir.

2022 Decentraland fiyat tahmini: MANA bu yıl hangi seviyeleri görecek?

Dahası, yukarıdaki grafikte gösterilen MANA’nın Hareketli Ortalaması (MA). Şu anda, MANA yükseliş durumunda. Özellikle, MANA fiyatı 50 MA’nın (kısa vadeli) üzerinde bulunuyor, bu nedenle tamamen yükseliş eğiliminde. Bu nedenle, herhangi bir zamanda MANA fiyatında bir U dönüşü olasılığı vardır.

Bu arada, MANA’nın göreceli güç endeksi (RSI) 59,33 seviyesinde. Bu, MANA’nın ne aşırı alım ne de aşırı satım durumunda olduğu anlamına gelir. Ancak bu, önümüzdeki günlerde HNT’de büyük bir fiyat değişikliği olabileceği anlamına geliyor.

MANA’nın BTC ve ETH ile Karşılaştırılması

Aşağıdaki grafik Bitcoin, Ethereum ve Decentraland arasındaki fiyat karşılaştırmasını göstermektedir.

2022 Decentraland fiyat tahmini: MANA bu yıl hangi seviyeleri görecek?

Yukarıdaki grafikten ETH, BTC ve MANA’nın trendinin benzer hareket ettiğini tespit edebiliriz. Bu, BTC fiyatı arttığında veya azaldığında, ETH ve MANA fiyatının da sırasıyla arttığını veya azaldığını gösteriyor. Decentraland fiyat tahmini, bu nedenle belli oranda BTC fiyatına bağlılığını sürdürüyor.

2022 Decentraland fiyat tahmini: Sonuç

Decentraland ağındaki sürekli iyileştirmelerle 2022’nin Decentraland fiyat tahmini için iyi bir yıl olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle MANA’nın 2022’de yükseliş yönündeki fiyatı tahmini 5,10 dolar. Öte yandan, 2022’de aşağı yönlü Decentraland fiyat tahmini 0,05 dolardır.

Ayrıca, MANA ekosistemindeki ilerlemeler ve yükseltmeler ile MANA’nın performansı, mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesi olan (ATH) 4 doların üzerine çok yakında ulaşılmasına yardımcı olacaktır. Bunun yanında, yatırımcılar, MANA’nın 2022’de iyi bir yatırım olduğuna inanırsa fiyat 6 dolara bile ulaşabilir.

Decentraland (MANA) nedir?

Decentraland (MANA), Ethereum blok zinciri tarafından desteklenen bir ERC-20 tokenidir. Kullanıcılar Mana’yı sanal arazi satın almak ve Decentraland’daki mal ve hizmetler için ödeme yapmak için kullanabilirler. MANA tokeni çeşitli merkezi borsalardan, merkezi olmayan borsalardan ve takas hizmetlerinden satın alınabilir.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin