Decentraland, ilk metaverse evliliğine ev sahipliği yaptı!

Decentraland, tarihteki ilk metaverse evliliğine ev sahipliği yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika’da yaşayan Ryan ve Candice Hurley çifti bu hafta sonu ilk metaverse evliliğini gerçekleştirdi. Popüler metaverse evreni Decentraland, tanıklar, bir Yüksek Mahkeme Yargıcı ve 2.000 misafirin katıldığı düğün törenine ev sahipliği yaptı.

Decentraland’daki bir malikanede tören düzenlendi

Çift, yasal formaliteleri halletmek için Rose Law Group’u tuttu. Grubun kurucusu ve başkanı Jordan Rose şunları söyledi:

“Metaverse’nin geleceğinin gerçekten merkezi olmayan ve neredeyse tamamen blok zincirinde var olduğunu görüyoruz. Bu nedenle, metaverse’de gerçekleşen evlilikler ileride gerçek dünyadaki evlilik belgelerine ihtiyaç duymayacak.”

Grup, çiftin sanal kimliklerinin blok zincirine kaydedildiği bir “Sanal Evlilik Öncesi Anlaşma” ekleyerek bir “meta evlilik sistemi” oluşturdu.

Sorunlu metaverse düğünü

Çift, gelecekteki düğünlerinde bazı teknik sorunlarla karşılaştı. Birincisi, Decentraland ekosistemi misafir sayısıyla başa çıkmakta zorlanıyordu. Katılımcılar, tören başladıktan sadece yirmi dakika sonra NFT hediyelerini talep ettiler.

Gelinin avatarı zaman zaman ortadan kaybolarak damadın koridorda yalnız kalmasına neden oluyordu. Ziyaretçilerin böldüğü sunucuya bağlı olarak, gelin bir elbise ya da kapüşonlu giyiyordu ya da hiç orada değildi.

Bir ziyaretçi, tören Decentraland’da işe yaramadığı için konuklara çiftin yeminlerini hukuk firmasının Instagram hesabında imzalamasını izlemelerini söyledi.

Yasal problemler

Rose evliliğin yasal olduğunu garanti ediyor, ancak uzmanlar hala ikna olmuyor. Amerikan Evlilik Bakanlıklarına göre, insanlar yasal bir düğün töreninde avatar olarak değil, şahsen görünmek zorundadır.

Ayrıca çoğu eyalet, çiftlerin video konferans yoluyla uzaktan evlenmesine izin vermez. Üstelik çift, tören sırasında farklı yerlerde olamaz.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin