Kripto analistleri, Litecoin ve Bitcoin Cash'in yükselişini değerlendirdi!
Kripto analistleri, Litecoin ve Bitcoin Cash'in yükselişini değerlendirdi!

Kripto analistleri, Litecoin ve Bitcoin Cash’in yükselişini değerlendirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birden fazla kripto analisti, Litecoin’in (LTC) ve Bitcoin Cash’in (BCH) fiyat artışlarına dikkat çekti. Bu durum, geçen hafta başlatılan EDX Markets’in yatırımcılarının – sadece kurumsal yatırımcıların – Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), LTC ve BCH ile işlem yapmaya başlamalarına izin verilmesiyle ortaya çıktı.

Litecoin ve Bitcoin Cash yükselişi

Ünlü yatırımcı Michael van de Poppe, LTC’nin halving öncesi bir ralliye hazır göründüğünü paylaştı. Yatırımcı, hem LTC’nin hem de BCH’nin 2 kat kazanç potansiyeline sahip olduğuna inanıyordu.

Başka bir kripto analisti olan Rekt Capital de bunu destekledi ve LTC’nin halving öncesi rallisinin devam ettiği konusundaki heyecanını ayrı bir tweet’te dile getirdi. Rekt Capital ayrıca bu sabah erken saatlerde BCH’nin potansiyeli hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Analiste göre BCH, günlük grafiğinde 230,00 dolar civarında önemli bir desteği geri kazanmayı başardı ve bu da kripto fiyatının 300 doların üzerine çıkmasını sağladı.

CoinMarketCap’e göre, LTC son 24 saatte %16,88’lik bir fiyat artışı yaşadı ve 98,00 dolardan işlem gördü. Bu, LTC’nin güncel en yüksek seviyesi olan 98,18 doların hemen altında işlem gördüğü anlamına geliyordu.

LTC price (Source: CoinMarketCap)

LTC’nin son günlerdeki başarısı, haftalık performansının %12,73’lük artışla yeşile dönmesine olanak sağladı. Aynı zamanda, altcoin’in 24 saatlik işlem hacmi %140’tan fazla arttı ve yaklaşık 1 milyar dolar seviyesine yükseldi.

BCH price (Source: CoinMarketCap)

BCH’nin son 24 saatte %36’dan fazla artması, onu CoinMarketCap’in trend listesinde 2. sıraya yerleştirdi. Bu nedenle, BCH’nin değeri şu anda yaklaşık 310,96 dolardır. Kripto para biriminin fiyat artışıyla birlikte haftalık performansı kesin olarak +%118.61 olarak belirlendi.

Bu arada, BCH’nin piyasa değeri 6.068.967.598 dolar olarak hesaplandı ve piyasa değeri açısından 14. sırada yer aldığı görüldü. Bu, BCH’yi Poligon’un (MATIC) hemen arkasında 13. sıraya yerleştiriyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin