Ethereum fiyat tahmini: Teknik göstergeler yükselişe işaret ediyor!
Ethereum fiyat tahmini: Teknik göstergeler yükselişe işaret ediyor!

Ethereum fiyat tahmini: Teknik göstergeler yükselişe işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatının, hakim piyasa yapısına bağlı olarak 1.700 dolar ve 1.600 dolar seviyelerine düşmesi yerine, muhtemelen 1.900 dolar ve 2.000 dolar seviyelerine yükselmesi bekleniyor.

En büyük akıllı sözleşme platformlarından biri olan Ethereum‘un kripto para birimi olan ETH, Çarşamba günü itibarıyla 1.845 dolar seviyelerinde neredeyse hiç değişiklik göstermeden işlem görüyor. 1.900 dolar civarındaki yüksek seviyelerden gelen bir ret, ETH fiyatının 1.825 dolar seviyesindeki destek testini geçtiğini gösteriyor.

Ancak, genel olarak kripto piyasası istikrarlı olduğundan, bu düşüşler hızla durdurulmuş ve ETH fiyatı tekrar 1.845 dolar seviyesine yükselmiştir. Ethereum fiyatı, Mayıs ayının başından bu yana 1.900 doların üzerinde bir yükseliş trendini sürdürememiş ve 2.000 dolar seviyesindeki direnci geri kazanmakta başarılı olamamıştır. Bu analiz, yatırımcılar için kayıplardan kaçınmanın ve kârlı kalmayı sürdürmenin stratejilerini anlamalarını sağlayacaktır.

ETH fiyatı 1.800 doların üzerinde sabit kaldı

Ethereum’un 1.800 doların üzerindeki toparlanması, alt destek seviyeleri olan 1.700 dolar ve 1.600 solar seviyelerindeki baskıyı ortadan kaldıran önemli bir adımdır. Ayrıca Ethereum’u 200 günlük EMA (mor), 100 günlük EMA (mavi) ve 50 günlük EMA (kırmızı) gibi hareketli ortalamaların üzerine çıkarmıştır.

Ethereum Price Launches Final Attack On $2K Milestone, Bull Run On The Horizon?

Boğalar, 50 günlük EMA seviyesinde destek sağlamış olup 1.825 dolar seviyesindeki farkı kapatmaya çalışıyorlar ve bu da 2.000 dolar seviyesine doğru ilerlemenin yolunu açabilir. Para Akışı Endeksi (MFI) gibi birçok sinyal, en az dirençli yolun şu anda yukarı yönlü olduğunu göstermektedir.

Yatırımcılar, Ethereum’un 1.850 dolar seviyesinin üzerine çıkmasıyla birlikte satın alma emirlerini tetiklemeyi düşünebilirler. Ancak bunu dikkatli bir şekilde yaparak 50 günlük EMA desteğinin devam ettiğinden emin olmaları gerekmektedir. Aksi takdirde, şu anda 1.800 dolar ve 1.700 dolara düşüş göz ardı edilemez.

Yükseliş görünümüne güven eklemek, Hareketli Ortalama Yakınsama Sapma (MACD) göstergesinden gelen başka bir satın alma sinyalidir. Kırmızı sinyal çizgisinin üzerinde tutan mavi MACD çizgisine ek olarak, momentum indeksi ortalama çizginin üstündeki pozitif bölgededir.

Başka bir deyişle, Ethereum fiyatının, hakim piyasa yapısına bağlı olarak sırasıyla 1.700 dolar ve 1.600 dolara düşmesinin aksine 1.900 dolar ve 2.000 dolara yükselmesi muhtemeldir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin