İddialı Bitcoin fiyat tahmini: Bu gerçekleşirse 310.000 dolara ulaşabilir!
İddialı Bitcoin fiyat tahmini: Bu gerçekleşirse 310.000 dolara ulaşabilir!

İddialı Bitcoin fiyat tahmini: Bu gerçekleşirse 310.000 dolara ulaşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen kripto para analisti Willy Woo, geçtiğimiz günlerde belirli piyasa koşullarında Bitcoin’in yaklaşık 310.000 dolara kadar çıkabileceği tahmininde bulundu. Bu tahmini, BlackRock, Fidelity, JPMorgan, Goldman Sachs, BNY Mellon, Invesco ve Bank of America gibi kurumsal oyuncuların yönetimindeki varlıklarının %5’ini Bitcoin‘e tahsis edebilecekleri varsayımına dayanmaktadır.

Kurumsal yatırımcıların Bitcoin fiyatı üzerindeki etkisi

Woo, Bitcoin’in piyasa değerindeki potansiyel artışın, gerçekleşen değerdeki artışla birleşerek böyle bir fiyat artışının mümkün olabileceğini belirtti ve teorisini detaylandırdı. Ancak, bu kurumsal yatırımların zamanlamasının Bitcoin’in fiyat hareketi üzerinde önemli bir etkisi olacağını vurguladı.

“Bitcoin başına 310.000 dolar tahmini, gerçekten bu kurumsal oyuncuların yatırımlarını piyasanın düşüş veya yükseliş aşamasında kullanıp kullanmadığına bağlıdır.”

Düşüş aşaması durumunda, Bitcoin’in yaklaşık 128.000 dolara düşebileceğini görebiliriz, ancak yükseliş durumunda BTC’nin neredeyse 400.000 dolara çıkması gerekecektir.

Bu rakamlar, özellikle bu kurumların AUM’lerinin bir yüzdesini Bitcoin’e yönlendirebilecekleri varsayımı etrafında bazı şüphelerle karşılandı. Bu endişelere cevap olarak Woo, yanıtının bir kullanıcının sorduğu bir soruya varsayımsal olduğunu açıkladı.

Woo, “O kadar basit değil,” dedi. Varlık tahsis kararlarının sadece bu kurumlar tarafından belirlenmediğini vurgulayarak açıkladı. Bu kurumlar, müşterilerinin fonlarının koruyucusu olarak hareket eder ve yatırım seçenekleri nihai olarak müşterilerin kendilerine aittir.

Woo, servet yönetiminin iki kategoriye ayrılabileceğini belirtti: Yatırımcı kararlarıyla yönlendirilenler ve servet yöneticisinin takdirine bağlı olanlar. Bu nedenle, Bitcoin’e yönelik herhangi bir önemli hareket muhtemelen bu kurumların yatırımcılarından onay gerektirecektir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin