Genel piyasa izlemesi: Bitcoin yön arayışını sürdürürken Bitcoin Cash güçlü performansını koruyor!
Genel piyasa izlemesi: Bitcoin yön arayışını sürdürürken Bitcoin Cash güçlü performansını koruyor!

Genel piyasa izlemesi: Bitcoin yön arayışını sürdürürken Bitcoin Cash güçlü performansını koruyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen haftaki patlayıcı hareketlerin ardından piyasada yön arayışı devam ediyor. Ancak bazı kripto paralar bu duruma meydan okuyor.

Bitcoin Cash, geçen hafta en iyi performans gösterenlerden biriydi ve %100 genişleyerek güçlü bir ivme kazandı. Bu kripto para birimi, gerçek bir yavaşlama belirtisi olmadan gücünü koruyor.

Bitcoin fiyatı yön arayışında

Bitcoin, hafta sonuna doğru güçlü bir momentumla 30.000 doların üzerine çıktı ve 31.000 doların üzerine çıkmadan önce bu seviyeyi korudu.

Maalesef, boğalar satın alma baskısını sürdüremedi ve satıcıların devreye girmesine ve fiyatı 30.000 dolar seviyesine doğru çekmesine izin verdi. Bu yazı yazılırken, öncü kripto para birimi yaklaşık 30.400 dolar seviyesinde işlem görüyor.

BTCUSDT_2023-06-27_11-44-02

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, fiyat büyük bir artış ve ardından gelen düzeltme sonrasında konsolidasyon sürecine girdi. Bu durumun uzun sürmediğini ve genellikle her iki yönde de hızlı hareketlerin olduğunu belirtmek gerekir. BTC’nin şu anda yön arayışında olduğu görünüyor.

Bitcoin Cash üstün performansını sürdürüyor

Bitcoin Cash (BCH), son yedi günün en iyi performansını sergiliyor ve aynı zamanda son günün en iyi performans gösterenlerinden biri. Bu kripto para birimi, son birkaç günün durgunluğuna karşı çıkarak haftalık bazda %107 ve günlük bazda %14 artış gösterdi.

cryptocurrency_heatmap_2706231

Yukarıdaki ısı haritasında görüldüğü gibi, çoğu kripto para hafif kırmızı veya hafif yeşil renkte işlem görüyor, ancak net bir yön belirlenmiş değil. Bugünün en iyi performansını %15’lik bir artışla FLEX Coin gösteriyor. Bu aynı zamanda toplam piyasa değeri açısından ilk 100 kripto para birimi arasında yer alıyor. Stacks (STX) ise %7 civarında bir düşüş yaşadı ve onu Kaspa (KAS) takip etti.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin