altcoin

Yatırımcı güvenini yeniden sağlayan kripto para piyasaları toparlanıyor: Altcoinlerde güncel durum nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugünkü kripto para piyasası seansı; Bitcoin ETF’sinin piyasalardaki son dönemdeki hareketliliğinin ortasında tanık olunan son boğa piyasasından elde edilen kazançları geri çekmesiyle birlikte küresel piyasa değerinin yüzde 0,3 oranında azalmasıyla hafif bir düşüş ivmesiyle başladı.

Kripto para piyasasında son durum!

Bitcoin (BTC) bugünkü seansa hâkim olamadı ve BTC ayıları son boğa hakimiyetinden bir geri dönüş için bastırırken, 24 saatlik işlem süresi içinde yüzde 0,2’lik bir kayıp kaydederek fiyatını basın saati itibariyle 30,2 bin dolara çıkardı. BTC’nin şu anki piyasa değeri 587.558.825.346 dolar olup işlem hacmi de 15 milyar dolardır ve işlem hacmi şu anda yüzde 17’lik bir kazanç sağlamaktadır.

Bollinger bantları birbirinden uzaklaşmaya devam ettikçe Bitcoin’in volatilite seviyeleri hâlâ yükseliyor. Aynı zamanda şu anda aşırı alım bölgesinde bulunan RSI, ayıların piyasaları geri alma çabasını gösteren ortalama çizgiye yaklaşıyor.

MACD göstergesi de ortalama çizgisinin üzerine çıkarak boğalar ve ayılar arasındaki büyük mücadeleyi gösterirken MACD şimdi ortalama çizgisine doğru bir düşüş trendi başlatıyor.

altcoin

Altcoin analizi

Ethereum (ETH) da yavaş bir seans geçirdi ve varlık, haftalık kazancı yüzde 8’i bulurken günlük yüzde 1,2’lik bir düşüşle 1.868 dolardan işlem görüyor. ETH’nin piyasa değeri şu anda 224.572.799.762 dolar seviyesinde bulunuyor ve işlem hacmi 24 saat içinde yüzde 27’lik bir artışla 8 milyar dolara ulaştı.

Şu anda trend listesinin başında yer alan Biswap (BSW), bugünün yavaş başlangıcına rağmen iyi bir piyasa seansı geçiriyor ve varlık yüzde 3,3’lük bir kazanç elde ediyor. BSW’nin fiyatı şu anda 0.112dolarda bulunuyor, piyasa değeri 41.79M, işlem hacmi 84.76M ve dolaşımda 373,023,661.00 BSW arzı var.

Diğer kripto paralar da iyi bir seans geçiriyor; Ripple (XRP) ve Dogecoin (DOGE) aynı dönemde yüzde 1’lik kayıplar kaydederken Cardano (ADA) ve Polygon (MATIC) aynı dönemde yüzde 3 ve yüzde 1,4’lük kayıplarla mücadele ediyor. Bununla birlikte Tron (TRX), varlığın fiyatı bir günlük işlem süresi içinde yüzde 1,2 değer kazandığı için verimli bir seans geçiriyor. Litecoin (LTC) ise yavaş başladı ve aynı dönemde yüzde 0,03’lük bir kayıp kaydetti.

PEPEMON GO (PEPEGO) da varlığın bir günlük işlem süresi içinde yüzde 6 artış göstererek meme coin’in fiyatını 2,590 dolara çıkarmasıyla trend yaratıyor. Meme madeni para balinaları bugünkü seansa girerken varlığın mevcut işlem hacmi 92,94 bin.

Bugünkü seansta diğer önemli kazanç sağlayanlar, 24 saat içinde yüzde 3,6 değer kazanarak fiyatı yazım itibariyle 1,20 dolara yükselen Arbitrum (ARB) olurken varlık aynı zamanda haftalık yüzde 19’luk bir kazanç elde etti.

blockchainreporter


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin