Floki fiyat analizi: Alım fırsatı hangi seviyelerde var?

Floki fiyat analizi: Alım fırsatı hangi seviyelerde var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Floki Inu, diğer kripto para birimleri gibi ayı sezonundan nasibini aldı. 2021 yılının Kasım ayında ATH yapan varlık, bu süreçten sonra düşüş yaşadı. Öyle ki Kasım rallisi öncesindeki fiyat seviyelerinin bile altını gördü. Floki fiyat analizi için yatırımcılar önemli destek bölgesini takip etmeli. Peki bu düşüşte alım yapmak bir fırsat mı? 

Şubat ayının ilk haftasında başlatılan yardım rallisi, Floki Inu (FLOKI) alıcılarının düşen kama modelinden kurtulmasına yardımcı oldu. Kırılma, satıcıların bu işareti savunmak için sert bir direnç oluşturduğu 0,0006 dolarlık acil dirence ulaştı. Ancak FLOKI/USD çifti geri dönüyor ve alıcıların geri dönüşe hazır olup olmadığı 0,00003 dolarda belli olabilir.

Floki fiyat analizi için kritik bölge 0,00003$ sayılabilir. Şu anda 0.392$ seviyesinde işlem gören FLOKI/USD çifti 0.0006$ direncinden %35 düşüş kaydetti. Parite yakında 0,00003 dolarlık birleşik destek ve ters çevrilmiş destek trend çizgisinde boğaları yeniden test edebilir.

Floki fiyat analizi ve günlük görünüm

Floki fiyat analizi ve günlük görünüm

0,00003$ test edilmesi alıcıları kuvvetlendirebilir. Buradaki destek bölgesinden piyasanın durumuna göre fırlayabilir. 4 Şubat’ta FLOKI fiyatı, günlük sabah yıldızı mumuyla 0,00003$’lık destekten toparlandı. Sadece dört işlem gününde, rahatlama rallisi %85’lik bir getiri sağladı ve aynı zamanda uzun süredir devam eden düşen kenar modelini de kırdı.

Sürekli satış, birlikte 0.000445 dolarlık küçük destek seviyesinin ve 20 günlük EMA’nın altına düştü. FLOKI grafiği, önemli MA’ların (20, 50, 100) düşüş eğilimini gösterir. Göreceli güç endeksi (55) eğimini negatif bölgeye geri çekerek, ayıların hala alana hakim olduğunu gösteriyor. Ayrıca Floki fiyat analizi için şu eriler takip edilebilir: 

  • Direnç seviyeleri – 0,0006 ve 0,000045 dolar
  • Destek seviyeleri – 0,00003 ve 0,000005588 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin