featured

Kripto para piyasasında bugün neler oldu? En çok kazananlar ve kaybedenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bu hafta genel olarak bir düşüş eğilimi içerisindeydi. Ancak altcoin IOTX, piyasadaki düşüş eğilimine rağmen bugün en çok kazanan oldu. Kripto para piyasa değeri bugünkü seansta yaklaşık olarak %4 oranında düşüş yaşadı.

En çok kazananlar

Shiba inu (SHIB) ve leo token (LEO) neredeyse %50’nin üzerinde artarak haftaya güçlü bir başlangıç yaptılar. Bunun ardından haftanın sonuna yaklaşılırken altcoin’lerin fiyatları düştü.

Piyasa sıralamasındaki ilk 100 altcoin’in çoğunluğu kırmızıda olmasına rağmen, birkaç dikkate değer istisna vardı.

Perşembe günü 0.1029 dolarda en düşük seviyesinden işlem gören IOTX, bugün erken saatlerde 0.1205 dolara kadar yükselerek gün içi en yüksek seviyesine ulaştı .

kripto para

Bugünkü hareket, boğaların düşüşü satın almış gibi göründüğü fiyatları 0,1234 dolara kadar destekleyen iki ardışık düşüş seansın ardından sonra geldi.

Destekten gelen rallinin bir sonucu olarak, 10 günlük 25 günlük hareketli ortalamalar, kasım ayının başından bu yana ilk kez grafikte böyle bir şekil oluşturdular.

Fiyat gücü de bu hafta kasım ayından bu yana en yüksek noktasından düşüş yaşadı. 54 tabanını koruduktan sonra şimdi ise 57,7’de.

IOTX boğaları, fiyatların önümüzdeki seanslarda 0,1747 dolarlık son direncini geçeceği konusunda umutlu olmaya devam ediyor.

En çok kaybedenler

Bugünkü işlem seansında pek çok ayı mevcuttu. Ancak öne çıkan, bu yazının yazıldığı sırada yaklaşık olarak %10 oranında düşüş yaşayan Kadena oldu.

KDA, 24 saatten kısa bir süre önce 9,25 dolardan işlem görüyordu. Ancak bugün 8,22 dolara kadar düştü.

Altcoin, 10,43 dolardaki direnç noktasını kıramadıktan sonra bugün yaşanan satış hareketleri ile KDA’nın art arda iki işlem seansında düştüğünü gösteriyor.

Bugünkü hareket, fiyatları 7,98 dolarlık bir ara tabana itti. Çoğu yatırımcı 5,13 dolarlık gerçek destek noktasına yönelirken bunu bir duraklama olarak görüyor.

Kripto para birimini çevreleyen mevcut düşüş eğilimine rağmen, hareketli ortalamalar, özellikle 10 günlük hareketli ortalama hâlâ yukarı doğru ilerliyor gibi görünüyor.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin