featured

İşte kazandırabilecek bir coin! Hakkındaki son gelişmeler Floki Inu fiyatını nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap, FLOKI token’larının toplam arzını resmi olarak doğruladı. Bu, şu anda toplam 10 trilyon token arzı olduğuna dair resmi bir onay olduğu anlamına geliyor. FLOKI, geliştikçe değer kazanma konusunda gerçek potansiyele sahip olan bir altcoin.

Floki Inu (FLOKI), köpek temalı başka bir şaka amaçlı üretilen (meme) kripto para birimidir. Altcoin’in ana ilham kaynağı ve FLOKI’nin yaratılmasına yol açan şey Shiba Inu olarak bilinen başka bir köpek temalı rakip token’dır.

Bu kripto para birimi bir ERC-20 token’ıdır. Yani Ethereum blockchain’inin üzerine inşa edilmiştir. Altcoin adını Floki adlı bir Shiba Inu köpek ırkı olan Elon Musk’ın köpeğinden almıştır.

Büyüme katalizörü olarak CoinMarketCap’te maksimum 10 trilyon arz onayı

21 Ocak 2022 tarihinde kripto para biriminin ekibi tarafından Twitter’da, dünyanın 1 numaralı kripto para izleme web sitesinin FLOKI piyasa değerini nasıl doğruladığını belirttikleri resmi bir duyuru gördük.

Bununla esas amaçlanan şey, altcoin’i meşrulaştırmak ve projeyi dünyanın en iyi kripto para birimleri arasında sıralamaktı.

Bu iyi haberlere rağmen kripto para birimin fiyatı yaşanan düşüşlerden bir türlü kurtulamadı.

Bu gelişmelerin yanı sıra, altcoin’in arkasındaki ekip Valhalla olarak bilinen bir oyna-kazan NFT metaverse oyunu geliştiriyor. Ayrıca altcoin, FlokiPlace adlı bir NFT pazarı için kullanılması amaçlanıyor.

Bunun anlamı, Valhalla’nın piyasaya sürülmesinin yanı sıra FlokiPlace’in piyasaya sürülmesiyle birlikte kripto para biriminin değerinde bir artış yaşanabilir. Ek olarak, CMC onayı ile gündeme gelmesinin ardından medyanın dikkatini çekmesi de altcoin’in bir artış yaratabilir.

Floki Inu iyi bir yatırım mı?

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin 0,00004237 dolardan işlem görüyor.

Bu değer noktasının kripto para birimi için ne anlama geldiğine dair daha iyi bir bakış açısı elde etmek için, bir önceki ay boyunca sergilediği performansın incelenmesi gerekir. Bunun yanı sıra şimdiye kadar ulaştığı tüm zamanların en yüksek değerine de göz atmak önemlidir.

Floki Inu grafik

Altcoin için tüm zamanların en yüksek değeri 4 Kasım 2021 tarihinde ulaşılan 0,00033651 dolar seviyesidir. Mevcut fiyatıyla karşılaştırıldığında %694 oranında veya 0,00029414 dolar daha yüksek olduğu söylenebilir.

Aralık ayındaki en yüksek değer noktası 3 Aralık tarihindeki 0,002221 dolar seviyesidir.

Bununla birlikte en düşük noktası ise değerinin 0.00009468 dolara düştüğü 30 Aralık’taydı. Bu da %57 oranında 0,00012742 dolarlık bir düşüşe işaret eder.

Sonuç olarak mevcut değer olan 0,00004237 dolar FLOKI satın almak için en uygun değerlerden bir tanesidir. Kripto para biriminin ekosistemi geliştikçe, Şubat 2022’nin sonunda 0,0008 dolar seviyesine ulaşma potansiyeline sahiptir. Bu olasılık göz önüne alındığında bu altcoin, yatırım için mantıklı olabilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin