Önde gelen altcoin'in yükseliş çabaları boşa çıktı! Sırada ne var?

Önde gelen altcoin’in yükseliş çabaları boşa çıktı! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinler, Bitcoin fiyatındaki oynaklık nedeniyle Bitcoin’e karşı zemin kaybediyor. Buna karşılık, Terra (LUNA) yükseliş trendini sürdürmek için çok çalışıyordu, ancak varlığın sert bir şekilde düşme olasılığı da bulunuyordu.

Altcoin LUNA, 2021’in sona ermesinden kısa süre önce ATH’sine ulaştı. Bunun ardından varlık, mevcut en düşük seviyelerine düştü. Sonuç olarak, rallinin canlılığı bir geri dönüş ihtimali ile korundu. Ancak, ters çevirmenin bir başka olumsuz gösterge olduğu ortaya çıktı ve bu nedenle modelin sonucu kesinleşmiş gibi görünmüyor.

Ayılar kontrolü ele geçiriyor

Terra’nın fiyatında, şu anda yükselen bir kanala doğru giden daha önemli bir geri dönüş görüldü. Tahmin edildiği gibi, altcoin’in fiyatı kanalın zirvesine yaklaştıkça fiyat düştü. Varlık, düşüş eğilimini tersine çevirmek için cesur olsa bile, ayılar piyasada hâlâ güçlü. Bir başka itici dalga, fiyatı yeniden başka yöne çevirebilir.

Önde gelen altcoin'in yükseliş çabaları boşa çıktı! Sırada ne var?

Birkaç gün önce, Terra nihayet yerel desteği 52,11 dolarda test etmek için 43,2 dolardan 60,5 dolara kadar yükselen artan kama modelinden çıktı. Varlığın daha düşük seviyeleri reddettiği son geri dönüşüne rağmen, 48 dolarlık düşük destek seviyesinin yakında tekrar ziyaret edilmesi ihtimali hâlâ yüksek. Altcoin, kısa bir süre için bir yükseliş yaşasa bile, daha düşük seviyelere dönmesi kaçınılmaz.

CoinMarketCap’e göre, bugün Terra fiyatı, 24 saatlik 1.592.721.039 dolar işlem hacmiyle 53,74 dolarda bulunuyor. Altcoin LUNA, son 24 saatte %3,25 değer kaybetti.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin