Ethereum fiyat tahmini- 3 bin dolara erişim mümkün mü?

Ethereum fiyat tahmini: 3 bin dolara erişim mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli ikinci varlığı Ethereum, hafta sonunu pek iyi geçirmiyor. Bitcoin’e göre daha iyi olsa da kırmızı görünüm yine de mevcut. Yukarı ya da aşağı yönlü hareket için karar verme aşamasında olan kripto para birimi, Bitcoin’in yapacağı hareketi izlemek istiyor. Ethereum fiyat tahmini ise, 3K beklentilerini yeniliyor.

Ethereum (ETH) fiyatı, art arda üç günlük düşüşün ardından 2.600 dolar civarında seyrediyor. ETH, kısa süreliğine 2.500 doların altına düştükten sonra kendini dengeleniyor. Önceki denemede, Ethereum fiyatı belirtilen seviyeye yaklaştıkça ivme kaybetti. 

Ethereum son durum için iki ay öncesine kadar gidebiliriz. Ocak ayının en düşük seviyesi olan 2.150 dolardan geri döndü. Burada yükselen trend çizgisi, boğalar için bir destek görevi görüyor. Ayrıca, yükselen eğim çizgisi ile birlikte daha yüksek seviyeler, ETH’nin fiyatının bir kez daha 3.000 dolara sıçrayabileceğini gösteriyor.

Ethereum fiyat tahmini: 3 bin dolar yolu göründü mü?

Ethereum fiyat tahmini: 3 bin dolar yolu göründü mü?

Altcoinlerin lideri için 3.000 dolar hayal değil. Ancak bunun için önünde önemli bir engel var. Ethereum fiyat tahmini verileri için bu engel geçilmeli.

Yatırımcıların 2 Mart’ın en yüksek seviyesi olan 3.045,00 $’a giden yolu açmak için 2.750$’daki yatay engeli aşması gerekiyor. Bu seviye daha önceden aşılması varlığı pozitif ayrışmaya sokuyor.

Alternatif olarak, fiyat yükseliş eğilimi çizgisini kırarsa, ETH fiyatı Şubat ayının en düşük seviyelerini yani 2.300 doları test edecek. Haftalık grafikte güçlü destek 2.225 dolar civarında yer alıyor. Kırılırsa, yeni bir satış turu Temmuz ayının en düşük seviyelerine doğru gider. Burada göreceği seviye ise 1.720$. Ethereum fiyat tahmini için teknik göstergelere göz atalım.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, ortalama çizginin üzerine çıkmak için çaba gösteriyor. Göstergedeki herhangi bir artış, paritede yukarı yönlü momentum arayacaktır.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), nötr bir sapma ile orta çizginin altında geziniyor.

Hacim: Hacim Akışı göstergesi aşırı satım bölgesinde işlem görüyor. Göstergedeki hafif bir geri çekilme bile fiyatı daha da yukarı götürecektir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin