Popüler DeFi tokeni tırmanışa geçti! Fiyat artışının nedeni nedir?
Popüler DeFi tokeni tırmanışa geçti! Fiyat artışının nedeni nedir?

Popüler DeFi tokeni tırmanışa geçti! Fiyat artışının nedeni nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Anchor Protocol (ANC) token fiyatı son 24 saat içinde yükseldi ve yatırımcılar ANC tarafından sunulan büyük getiriye maruz almaya çalıştıkları için kripto pazarındaki düşüşü önledi. Yazım sırasında ANC %13 artışla 5,5 dolardan işlem görüyor ve toplam piyasa sermayesi 1.4 milyar dolar.

ANC %20 verim sunar!

ANC, Terra (LUNA) geliştiricileri tarafından oluşturulan merkezi olmayan bir protokol olan Anchor projesinin bir parçasıdır. Proje, stabil coin TerraUSD (UST), geleneksel sabit paralardaki en yüksek oranlardan biri olan %20 yıllık getiri sunuyor. Karşılaştırıldığında, Tether, USD Coin ve Binance USD dahil olmak üzere en iyi stabil coin’lerin getirileri %12’ye kadar çıkıyor. Kripto pazarındaki artan oynaklığın ortasında, yatırımcıları çeken bu %20’lik verimin olması muhtemel.

ANC tokenleri, Anchor’a para yatırmak için teşvik olarak verilirken, protokol, fiyatını desteklemek için düzenli olarak ANC’yi yakar. UST ile bağlantılı başka bir token olan LUNA da son 30 günde %79 arttı. Stabil coinler ayrıca, Rusya ve Ukrayna üzerindeki gerilimlerin yatırımcıları güvenli liman varlıklarına yönlendirmesiyle Şubat ayı boyunca emsalleri arasında en büyük işlem hacmine sahip oldu.

ANC fiyatı neden yüzde 255 arttı?

Ocak ayının sonlarında, yatırımcıların 21 günlük bir kilitlenme dönemi boyunca BNB, LUNA ve BUSD tokenleri stake ederek ANC kazanabilecekleri Binance Launchpool’a ANC eklendi. Hareket, ANC için bir dönüm noktası oldu ve token o zamandan bu yana rekor seviyeden %255 arttı.

Daha yakın zamanlarda, Terra’ya bağlı bir topluluk olan Luna Foundation Guard, UST için Bitcoin cinsinden bir rezerv oluşturmak için 1 milyar dolarlık özel token satışını kapattı. Hareket, UST’nin stabil coin statüsüne daha fazla güven katıyor ve muhtemelen Anchor getirilerini yüksek tutacak.

Raporlar, Luna’nın başka bir satış yoluyla UST rezervlerini daha da artırmayı planladığını öne sürdü. Anchor topluluğu ayrıca yakın zamanda protokolde artan borçlanma talebine ayak uydurmak için yarı dinamik bir getiriye geçmeyi önerdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin