Popüler analist açıkladı: 2022 yılında Ethereum’u geride bıracak altcoin!

Popüler analist açıkladı: 2022 yılında Ethereum’u geride bıracak altcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası 2021 yılını son derece iyi geçirdi. Son çeyreği hatta son ayı hesaba katmadığımızda iyi bir sene geride kaldı. Bitcoin, 2021 yılının son çeyreğinde tüm zamanlar zirvesini tazeledi. Altcoinler ise yeni rekorlar kırdı. Yatırımcılar, 2022 yılında da aynı şekilde umutlu. Bir analist ise Ethereum’u geride bırakabilecek altcoin paylaştı.

Bitcoin, yatırımcılar için ne kadar bağlayıcı olsa da asıl hareketlilik altcoin piyasasında yaşanıyor. Ciddi ralli ve yükselişler diğer varlıklarda ön plana çıkıyor. Bitcoin ise daha güvenli ve volatilitenin az olduğu bir para birimi oluyor. Yatırımcılar riskli bulsa da altcoinlerden vazgeçmiyor. Ancak bazı varlıklar projesiyle kalitesini konuşturuyor. İşte bunlardan biri de ATOM.

Popüler bir kripto analisti, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH) ile rekabet eden altcoinler için patlamaları izliyor.

Altcoin Sherpa olarak bilinen takma adlı trader, 169.500 Twitter takipçisine sahip. Hem ölçeklenebilirlik hem de birlikte çalışabilirlik için tasarlanmış bir blok zincir ekosistemi olan Cosmos’tan (ATOM) büyük şeyler beklediğini takipçileriyle paylaştı.

Analist, Ethereum’a rakip olarak ATOM’u seçti

Popüler analist, geçen yılın Nisan ayında hayata geçirilen projenin Blok Zincirler Arası İletişim protokolünden (IBC) etkilendiğini ve ATOM’un 2022’nin en iyi performans gösterenlerinden biri olmasını beklediğini söylüyor ve ekliyor:

“Muhtemelen bu konuda gösteriye geç kaldım. Ancak Cosmos’un gerçekten büyük bir 2022’ye sahip olacağını düşünüyorum. İnşa edilen çok sayıda ilginç şey var. Gelecekte IBC hakkında söylenecek çok şey olacak. Bence bu kesinlikle ileriye dönük izlenmesi gereken bir yatırım.”

 

Sherpa, ATOM tartışmasını, en iyi kripto Bitcoin’in (BTC) fiyatının dramatik bir şekilde düşmesi durumunda neler olabileceğine dair bir uyarmayı da ihmal etmedi. Sherpa, altcoin için şunları söyledi:

“[Teknik analiz] akıllıca, trendin daha düşük zaman dilimlerinde iyi göründüğünü düşünüyorum. EMA’ların [üstel hareketli ortalamalar] yükselişte olduğunu görüyoruz. Menzilin EQ’su da şimdilik tutuyor. Ancak BTC yatağı bozarsa, en düşük menzile geri döner.”

Haberi yazdığımız esnada altcoin %3.03 artışla, 32.67$’dan işlem görüyor. ATOM, genel kripto piyasalarının 24 Şubat’ta yeniden çökmesinden bu yana etkileyici bir şekilde %45,7 artışla dikkatleri üzerine çekti.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin