DeFi büyürken, kurumsal yatırımcılar ETH'yi değer deposu olarak görüyor mu?
DeFi büyürken, kurumsal yatırımcılar ETH'yi değer deposu olarak görüyor mu?

Ethereum Bitcoin karşısında kilit direnci test etti – analistler ne diyor?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Ethereum nihayet Bitcoin’e karşı düşük performans eğilimini kırdı. ETH’nin 700 doların üzerine çıkması, ETH/BTC kuru üzerinde bir miktar zemin kazanmasına izin verdi.

Bitcoin’in 28.500 $’lık potansiyel patlama potansiyeline rağmen, kripto para birimi henüz son dönemdeki yüksek seviyelerinde sert bir reddedilme ile karşı karşıya kalmadığı için bu güç artıyor gibi görünüyor.

BTC’nin devam eden konsolidasyon aşaması, ETH ve diğer altcoinler için oldukça yükseliş anlamına gelebilir.

Ethereum’da yükseliş ihtimali

Mayne isimli bir trader ayrıca ETH’nin Bitcoin’e karşı oluşturduğu kilit direnç seviyesine tepkisine işaret ederek, bunun üzerinde bir kırılmanın ciddi bir yükseliş görmesine neden olabileceğine dikkat çekiyor.

Bitcoin, son birkaç haftadır tüm piyasayı izole ederek toparlanıyor, ancak Ethereum’un teknik güç işaretlerini artırmasıyla bu eğilim değişmeye başlıyor.

Mayne yakın zamanda attığı bir tweet’te, ETH/BTC’nin üstesinden gelme sürecinde olduğu önemli bir direnç seviyesine ulaşmasıyla birlikte yakın vadede daha yüksek bir hareket izlediğini açıkladı.

Bu seviyeyi kolaylıkla kırıp daha yüksek seviyelere çıkabilirse Bitcoin 27.000 $ civarında konsolide olurken ETH daha yüksek dalgalanmaya devam edebilir.

Bitcoin ve Ethereum

Ethereum, şu anki 730 $’lık fiyatıyla marjinal olarak işlem görüyor. Bu, son gün boyunca işlem gördüğü yerdedir.

ETH, 700 doların altındaki düşük seviyelerden kurtulmayı başardı.

Bu düşük seviyelerden hızla toparlandı ve son birkaç saat içinde Bitcoin’e karşı ciddi bir zemin kazanmaya devam etti.

Mayne isimli trader, attığı son tweet’te Ethereum’un yakından izlediği önemli bir BTC direnç seviyesinin üzerinde bir kırılma yayınlamak üzere olduğunu açıkladı.

Bu grafiği yayınladığından bu yana Ethereum, bu BTC seviyesinin üzerine çıktı ve güçlü bir kapanış kaydetme sürecinde.

Bu gelişme, yükseliş trendinin daha yeni başladığının ve ETH’nin Bitcoin’e karşı ciddi bir zemin kazanmak üzere olduğunun bir işareti olabilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir