featured

Dogwifhat yüzde 17 yükseldi: Ufukta yeni bir meme coin rallisi mi var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası geçtiğimiz haftadan bu yana bir konsolidasyon sürecinden geçerken Solana (SOL) ve Dogwifhat haftayı kazançla kapadı. Piyasadaki dalgalanmaya karşı direnç gösteren popüler altcoin, yukarı yönlü seyrini korurken Solana ekosistemindeki önemli meme coin olan Dogwifhat, yüzde 17’lik etkileyici bir yükselişle çift haneli kazançlar elde etti.

WIF tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacak mı?

Köpek temalı paraların popüler tarzına sahip olan Dogwifhat, önemli fiyat hareketlerinin yaşandığı bir gün geçiriyor. Son 24 saate yüzde 17’lik bir artış gösteren WIF tokeni, 3,30 dolardan 3,81 dolara ulaşarak etkileyici bir yükseliş sergiledi. Piyasa hacmine göre 33. sırada yer alan varlık, 3 milyar dolarlık piyasa değeri ile güçleniyor. Solana ekosistemindeki 4. büyük varlık olan meme coinin işlem hacmi ise son 24 saate önemli bir artış gösterdi ve yüzde 61’lik artışla daha fazla işlem gücü sergileyerek yatırımcı ilgisini korudu.

Dogwifhat WIF
WIF teknik grafik

Teknik açıdan bakıldığında ani fiyat hareketleri sergileyen meme parasının MACD göstergeleri, büyüme potansiyeli açısından negatif bir fiyat hareketi sergiledi. Trendin tersine döndüğünü gösteren MACD göstergesi önümüzdeki süreçte tokene dair belirsizliği işaret ederken Göreceli Güç Endeksi (RSI) 56,40 seviyesi ile istikrarlı bir büyümeyi işaret ediyor. Ayrıca Chaikin Para Akışı (CMF) endeksi yükseliş yönünde. Bu da satış baskısının azaldığının işareti sayılırken yatırımcı varlığın tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru bir yükseliş hareketi yapıp yapmayacağını izliyor. WIF tokenin bu yükselişinin ardında ise Binance’nin X paylaşımı olduğu düşünülüyor. Son paylaşımında bir listelenme işareti veren kripto borası token için spekülasyonları tetikledi.

Solana ve WIF büyüme potansiyeli

Hızlı yükselişler ile gündeme gelen Dogwifhat token ve stratejik ortaklıklar ile erişim alanını büyüten bir meme coin. Özellikle artan benimsenme oranı ve Telegram gibi topluluk gücünün öne çıktığı platformlarda ortaklıklar ile viral olma yolunda ilerleyen WIF, analistlere göre büyüme potansiyeli en yüksek varlıklardan biri oluyor.

Solana günlük grafik

Buna karşın Solana’da bu yılkı fiyat tahminlerine göre SOL, yüzde 35-40’lik bir artışa hazırlanıyor. 2024 bitmeden 300 dolar fiyat seviyesine ulaşma potansiyeli vurgulanan altcoin, 200 doların üzerinde bir fiyat artışına giderse hızla yükselebilir. Düşüş hâlinde ise 250 dolar seviyesinde bir dirençle karşılaşması olası görülüyor.

Ayrıca okuyunuz: “Solana alternatifi 4 kripto para”

Solana meme coini SMOG

Solana tabanlı yeni meme coin SMOG ise yerel DEX borsası Jüpiter’de listelenen varlıklardan biri. Birdeye üzerinden alınan verilere göre son 24 saate yatay seyreden meme coin projesi, yılın en büyük airdrobuna hazırlanarak topluluk gücünü arttırmayı hedefliyor. Satın al, tut veya stake et yöntemiyle topluluk gücünü arttırmayı hedefleyen  Smog token, şubat ayında listelendiğinden bu yana hızlı bir büyüme sergileyerek potansiyel açısından yükselmesi beklenen kripto paralardan arasına girdi.   

SMOG Tokeni Ziyaret Et

Güncel verilere göre SMOG yüzde 5’lik bir kayıpla 0,1633 dolardan işlem görüyor. Piyasa hissiyatına göre yakından izlenmesi gereken yeni meme coin Smog, Ethereum ve USTD ile satına alınabilir. Ayrıca ön satışta herkese eşit katılım hakkı veren proje, epik anlatımıyla da kripto para ekosistemine farklı bir söylem getiriyor.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin