featured

Smog token nedir ve nasıl alınır? SMOG fiyat tahmini ve geleceği

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç ay içerisinde Solana ekosisteminde listelenen meme coinler büyük bir heyecan uyandırdı ve şimdi SMOG token bu platformda yeni bir oyuncu olarak sahneye çıkıyor. Smog, önceki Solana tokenlarının belirlediği standartları aşmayı ve diğer meme coinlerin performansını geride bırakmayı hedefliyor. Oldukça yeni bir kripto para birimi olan bu token, 7 Şubat 2024 tarihinde piyasaya sürüldü ve hızlı bir şekilde fiyat artışı kaydetti.

Peki, Smog tokenine nasıl sahip olabilirsiniz? İşte bu yazı hem bir SMOG satın alma kılavuzu hem de neden bu projesinin 2024 yılının en büyük Solana meme coinlerinden bir tanesi olabileceğini sizler için açıklıyor.

SMOG tokenın önemli noktaları

    • Adil satın alma koşulları: Klasik bir ön satış olmadığı için tüm yatırımcılar aynı satın alma koşullarına sahiptir.
    • Topluluk ödülleri: Diğer kripto para birimlerine kıyasla en önemli özelliği, token sahiplerinin ve topluluk üyelerinin kazanabilecekleri airdrop avantajlarıdır.
    • Ön satışsız bir proje: SMOG tokenlarının satın alma işlemleri, herhangi bir ön satış olmadan Solana Jüpiter borsasında gerçekleştirildi.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

SMOG token nedir?

Smog, sadece Solana ekosisteminin yeni bir meme coini olmakla kalmıyor, aynı zamanda Solana blockchaininde gerçekleştirilen en büyük airdropa da ev sahipliği yapıyor. Smog, SPL token standardına dayanarak geliştirildiği için Phantom Wallet veya Trust Wallet gibi uyumlu bir kripto cüzdanı olan herkes tarafından alınıp satılabilir.

smog token

Böylece meme coin meraklıları, Smog projesinin sahip olduğu etkileşimli dünyada ekosistemin güçlü ejderhasına eşlik etme fırsatı yakalayabilir. Oldukça çeşitli bir piyasa olan meme coin piyasasında Somg, yaratacağı ateşli rekabet ile en büyük rakipleri olan  Bonk, Myro veya Dogwifhat gibi meme coinleri geçerek zirveye doğru ilerlemeyi hedefliyor.

Smog’un onu diğerlerinden ayıran önemli bir özelliği ise token sahiplerinin ve topluluk üyelerinin çeşitli görevleri tamamlayarak kazanabilecekleri airdrop avantajlarıdır. Örneğin, sosyal medyada etkileşim göstererek ve Smog’u Telegram veya X gibi sosyal medya platformlarından takip ederek değerli airdrop puanları elde edebilirsiniz. Özellikle aktif olan token sahipleri liderlik tablosunda ödüllendirilir.  Ayrıca gelecek dönemde, airdrop zorluklarının genişletilmesi ve token yakma mekanizmasının da tanıtılması planlanıyor.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

SMOG tokenın benzersiz airdrop fırsatı

Smog, Solana blockchainde piyasaya sürülen yeni bir meme coindir. Aslında bu, geleneksel bir kripto ön satışı değildir ve SOL evrenindeki en büyük airdroplardan biridir. Bu yeni tokeni edinmek isteyen kripto yatırımcılarının öncelikle Solana blockchaini ile uyumlu bir kripto cüzdanına ihtiyaçları vardır ve bunlar arasında Phantom Wallet veya Trust Wallet bulunmaktadır. Token, herhangi bir ön satış düzenlenmediği için tüm yatırımcılar aynı satın alma koşullarından faydalanır. SMOG satın alma işlemleri, yakın zamanda Uniswap’in bile üzerine çıkan Solana Jüpiter borsasında gerçekleştirildi.

SMOG airdrop

Token sahipleri ilk görevleri tamamlayarak değerli airdrop ödüllerini şimdiden kazanabilirken projenin yol haritası; gelecekte daha fazla promosyon ve arz azaltmak için yakma mekanizması gibi önlemlerin tanıtılacağına işaret ediyor. İyi düşünülmüş bir konsept, yüksek pazarlama harcamaları ve güçlü benzersiz satış noktaları sayesinde Smog, resmi lansmanından sonra büyük heyecan uyandırabilir ve hatta Binance gibi büyük kripto borsalarında da listelenebilir. Dolayısıyla Solana ekosistemindeki bu tokenin, rakip meme coinlerin önüne geçmek için gereken potansiyele sahip olduğu söylenebilir.

Smog coin roadmap

Smog coinin paylaşılan yol haritası hem projenin şeffaflığını hem de yüksek potansiyelini vurgulamaktadır.

Aşama 1: HazırlıkAşama 2: Lansman Aşama 3: Büyüme

Paylaşılan yol haritasına göre ilk aşamada coinin geliştirilmesi, web sitesinin oluşturulması ve coin fikri üzerindeki hazırlık çalışmaları yer alıyor. Bahsedilen airdropların nasıl işleyeceği ve Smog tokenlarının diğer tokenlardan hangi yönlerden farklı olacağı konusunda araştırmalar yapıldı.

Projenin lansman öncesinde, diğer gelecek vadeden kripto para projelerinin sunduğu gibi bir ön satışı yoktu. Bu da hiç kimsenin tokenları önceden belirlenmiş bir fiyattan satın alamayacağı anlamına geliyordu.

Lansman 7 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşti. Bu aşamada proje ekibi, adil bir lansmandan bahsettiğinin altını her fırsatta çizdi. Yani her kullanıcının belirli miktarda tokenı güvence altına alma fırsatı vardı. Yeni meme coine olan ilginin yüksek olması nedeniyle fiyat ilk 24 saat içinde yaklaşık yüzde 500 oranında bir artış kaydederek 0,0185 dolar seviyesine yükselmeyi başardı.

Bu aşamada, tüm yatırımcılar kripto para birimini satın alma ve airdroplardan yararlanma fırsatına sahip olur. Airdroplar, tokenların yatırımcıların ellerinde tutmaları için verilen ek paralar biçimindeki bir ödüldür.

Bu son aşamada hedeflenen şey meme coinin erişim alanını genişletmek ve Smog fiyatlarını artırmaktır. Burada artık daha fazla airdrop dağıtılıyor, bu nedenle tokenı elde tutmak faydalı olabilir. Sonuç olarak projeye erken katılan her yatırımcılarının yüksek potansiyel sebebiyle kâr elde etme şansı vardır.

SMOG tokenomik

Toplam 1,4 milyar dolarlık SMOG tokenları  üç temel alana bölünecek; adil lansman, cazip airdrop ve garantili likidite. Geliştirici ekip sadece etkili pazarlamaya değil, aynı zamanda ekosistemin sürdürülebilir kalkınmasına da odaklanıyor.

SMOG tokenomics

Token arzının yarısı pazarlama amaçları için ayrılmıştır. Ayrıca kripto meraklılarını bağlılıklarından dolayı ödüllendirmek ve uzun vadede ağı desteklemek için teşvikler oluşturmak amacıyla mevcut tokenların yüzde 35’i mevcut ve gelecek airdrop kampanyaları için kilitlenecek. Geriye kalan yüzde 15’i ise gelecekte merkezi ve merkezi olmayan borsalarda likiditeyi sağlamak için kullanılacak.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

SMOG token nasıl alınır?

Smog token, herhangi bir ön satış yapmadığı için tüm alıcılar adil ve tutarlı koşullardan eşit bir şekilde yararlanır. Aşağıdaki kılavuzu adım adım uygulayarak satın alma sürecinde nelere dikkat etmeniz gerektiğini görebilirsiniz.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

1. Adım: Kripto cüzdanı oluşturun ve bağlayın

Smog’a yatırım yapmak isteyen kripto para yatırımcılarının öncelikle kendi kripto cüzdanına ihtiyaçları vardır. Cüzdanın Solana blockchaini ve şirket içi SPL standardıyla uyumlu olması önemlidir. SMOG satın alma seçenekleri arasında Phantom Wallet, MetaMask, Coinbase Wallet veya Trust Wallet gibi alternatifler bulunmaktadır.

Daha sonra yatırımcılar, tokenin resmi web sitesini ziyaret ederek “Smog Satın Al” butonuna tıklamalıdır. Burada cüzdanlarını ticaret platformuna bağlamak için Jüpiter borsasına yönlendirilecekler.

2. Adım: Smog tokenlarını satın alın ve tutun

Smog satın almak isteyenler SOL, USDT veya BONK gibi tanınmış kripto paraları kullanarak satın alma işlemi gerçekleştirebilir ve bunları yeni tokenlar ile değiştirebilirler. Bu aşamada yatırımcılar artık yeni SMOG tokenlarını cüzdanlarında tutmalıdırlar. Çünkü satın alma işlemi otomatik olarak tanınır ve doğrudan değerli airdrop puanlarına dönüştürülür.

SMOG

 

3. Adım: Smog airdropa katılın

Token sahipleri artık topluluğun bir parçası olarak günlük, haftalık ve aylık mücadelelerde meme coin tahtı için Smog ile birlikte savaştıklarını kanıtlayabilirler. Çeşitli promosyonlarla kripto hayranları, en üst sıralarda yer almak için değerli airdrop puanları kazanmak için yarışabilirler.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

Smog coin fiyat tahmini ve potansiyeli

SMOG yakın zamanda piyasaya sürüldüğü için coinin volatilitesini ve istikrarını gösteren herhangi bir tarihsel veri henüz mevcut değil. Ancak meme coine ilişkin kapsamlı raporlardan ve lansman gününde yaşanan fiyat patlamasından da görülebileceği gibi talep oldukça yüksek görünüyor. Kripto para endüstrisindeki düzenleyici gelişmeler de uzun vadede öngörülemezdir. Ancak yine de kısa vadeli ve uzun vadeli fiyat tahminlerini projenin paylaşılan bilgileri aracılığı ile şu şekilde yapabiliriz.

Smog coin 2024 fiyat tahmini

2024 yılı içinde meme coinin fiyatı 0,015 dolar ile 0,040 dolar aralığında bir değerde işlem görebilir. Lansman ve güçlü yükselişin ardından, birçok yatırımcı ilk kârlarını realize etmeyi seçeceği için fiyat başlangıçta bir miktar düşebilir. Ancak kısa bir süre sonra fiyat istikrar kazanacak ve yeniden yükselişe geçecektir.

Smog coin 2030 fiyat tahmini

2023 yılı için olan fiyat tahmini oldukça olumlu görünüyor. Çünkü meme coinin fiyatı yılda yüzde 40 oranında bir artış kaydedebilir. Bu tür bir gelişme, S&P 500’ün yıllık büyüme oranlarının çok üzerinde ve bu da oldukça kazançlı olabilir. Dolayısıyla 2030 yılına gelindiğinde token başına 0,1840 dolarlık bir değere ulaşılabilir.

Yıl                                          Potansiyel Düşük                                 Potansiyel Yüksek

2024                                           0,015                                                           0,120
2030                                          0,0090                                                          1,40

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

Sık sorulan sorular

Smog, yeni bir ekosisteme sahip meme coindir. Yüksek bir potansiyele sahip olan Solana memecoinin adından sıkça söz ettirmesi bekleniyor.
Geliştirici ekibin paylaştığı şeffaf yol haritası, projenin arkasındaki gücün ve sıradaki aşamaların ne olduğu konusunda net bilgi sağlamaktadır.
Yeni piyasa sürülmüş bir kripto para birimi hakkında detaylı tahmin yapmak oldukça zordur. Ancak beklenen büyük ilgi sayesinde fiyatın belirgin bir yükseliş kaydetme olasılığı yüksektir.
Oldukça yeni bir proje olan Smog, 7 Şubat 2024 yılında piyasa sürüldü.

Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin