featured

Solana alternatifi 4 farklı kripto para:

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber: Meme coinler ve blok zincir ekosistemi ile büyümeyi sürdüren popüler altcoin Solana, bu hafta kripto para piyasasındaki AI coinler ve meme coinler gibi yatay hareket izledi. Buna rağmen Solana’nin DEX işlem hacmindeki etkileyici yükseliş, mart ayında 60 milyarı aşarak önemli bir büyüme sergiledi. Faaliyetlerdeki bu artış Solana için yeni tahminler ortaya çıkarırken altcoine karşı alternatif blokchain tabanlı kripto varlıklarda güçlenmeyi sürdürüyor. Bunlar arasında 5thSpace gibi büyüme potansiyeli taşıyan yeni coinler ve Uniswap gibi yerleşik varlıklar bulunur.

Avalance (AVAX)

Hafta sonunun en çok kazanan kripto paralarından biri olan Avalance, son 24 saate yüzde 6,61 yükseliş kaydetti. Blockchain alanında hız ve çok yönlülük gibi konularda avantajlar taşıyan AVAX, Solana ekosistemine nazaran daha düşük fiyata sahiptir. Kesintisiz çalışma yönüyle daha verimli bir kullanım sunan altcoin, kısa süre önce önemli balina transferlerine tanık oldu.

AVAX teknik grafik

Yaklaşık 2,1 milyar dolar değerinde 52 milyonluk AVAX satın alan balina, fiyat artış potansiyelini güvence altına aldı. Fiyat  kısa sürede 45,31 dolardan 48,25 dolara çıktı. Piyasa değeri açısından 11. sırada olan varlık, BTC ile düşük korelasyonu ile geniş piyasa şartlarına karşı güvenli bir duruş sergiliyor.

Opitimism (OP)

Ethereum block zinciri üzerine inşa edilmiş olan Opitimism (OP) kripto parası, hız ve maliyet açısından Solana’ya karşı önemli bir rakip konumunda. Ayrıca fiyat eğilimi açısından önemli bir yükseliş hareketi içinde değerlendirilen OP tokeni, son 24 saate 2,87 dolardan 2,99 dolara kadar yükseldi. Bu ayın sonuna kadar 9 dolar ile 11 dolar arasında bir fiyat alacağı düşünülen varlık yüzde 220’lik bir yükseliş potansiyeli taşıyor. Kısa vadeli fiyat tahminlerinde 2x kâr getirebileceği düşünülen token, Google’in block zincirde çoklu cüzdan ekleme özelliği ile desteklenmesi sayesinde daha da güvenilir bir pozisyona doğru ilerliyor.

Dogecoin20 (DOGE20) kripto para projesi

Hem solana tabanlı meme coinler için hem de SOL coin için bir rakip olarak ele alınan DOGE coinin nihai yükseltmesi olarak lanse edilen Dogecoin20, hızlı büyüme potansiyeline sahip varlıklardan biri.  Özellikle sınırlı arzı ile ilerleyen yıllarda enflasyona karşı bir çözüm sunarak istikrarlı bir büyüme sergileyen varlık, ön satış aşamasında avantajlı fiyatlarla satın alınabilecek ve büyüme potansiyeli taşır. SOL rakibi bir meme coin olma yolunda ilerleyen proje, çevre dostu kripto para projesi olarak, stake avantajları ile de güçlü bir topluluk edinme yolunda ilerliyor.

DOGE20’i Ziyaret Edin

 

Uniswap (UNI)

Hafta sonunun en çok kazanan kripto paralardan biri olan Uniswap (UNI), otomatik piyasa yapıcı modeli ile merkezi yapıdaki birçok farklı ihtiyacı ortadan kaldırır. Protokol tabanında token takaslarına erişim sayesinde daha geniş bir kitleyi hedefleyen UNI, mutlak olmayan hakimiyet anlayışı ile ilerleyen süreçte uyarlanabilir stratejilere sahiptir. Bu özelliği ile kripto ekosisteminin genişleyen pazarında önemli bir rol edinen Uniswap, büyüme potansiyeli açısından güçlü bir varlık olarak yerini alıyor.

kripto para
UNI teknik grafik

Son düşüş hissiyatında hareket eden geniş piyasa şartlarına karşı son 24 saate yüzde 2,75 büyüyen varlık, bu yazının yazıldığı sırada 11,18 dolardan işlem görüyor. Sonuç olarak kripto para piyasası değişken şartlara sahip olduğu için yatırım yapmadan önce yatırımcının kendi risk yönetimini yapması ve kendi kararını vermesi önerilir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin