featured

Dogwifhat yüzde 17 yükselişle PEPE coini geride bıraktı! WIF fiyatı için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dogwifhat haberleri: Kripto para piyasası yatay bir hareketin ardından toparlanma gösterirken Solana ağındaki meme coinlerin hızlı yükselişi gündeme oturdu. Geçtiğimiz gün BONK, 1 haftada yüzde 17,56 artışla önemli bir ilerleme kaydederken 29 Mart Cuma günü Dogwifhat önemli bir fiyat artışıyla 4 doların üzerine çıkmayı başardı. Bu hızlı yükselişle birlikte WIF, popüler meme coin PEPE’yi geride bırakarak önemli bir büyüme sergiledi.

Dogwifhat (WIF) fiyat artışı

Kripto piyasasına 2023’ün sonunda çıkan ve hızla bir büyüme kaydeden Dogwifhat, yalnızca birkaç ayda lider meme coinler arasına girmeyi başardı. Yatırımcının ilgiyle karşıladığı varlığın Açık Pozisyonları (OI) kripto para veri analiz platformu Coinglass’dan alınan son verilere göre yüzde 21, 44 artış gösterdi. Son 24 saatte gerçekleşen bu hızlı yükselişle OI değeri 499,73 milyon dolara ulaştı ve bu da yatırımcının açık bir ilgisini gösteriyor. Bu işlem 2 milyonun üzerinde bir tasfiye ile sonuçlandı ve uzun pozisyonlarda son 12 saate 766,45 bin dolarlık bir çıkış yaşandı. Kısa pozisyonlarda ise 1,4 milyon dolarlık bir tasfiye ile WIF fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Dogwifhat
WIF Türevleri Veri Analizi / Kaynak: Coinglass

Meme coinin günlük fiyat analizine bakıldığında güncel verilere göre son 24 saate yüzde 22’lik bir artış gösteren WIF, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4,01 dolara ulaştıktan sonra yüzde 9’luk bir kayıp yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada yüzde 17,99’luk büyüme ile 3.62 dolardan işlem gören Dogwifhat’in piyasa değeri 3,6 milyar dolar oldu. Bununla birlikte Pepe’nin (PEPE) piyasa değeri 3.3 milyar dolar ve varlık son bir haftada yüzde 2,2 düşüş kaydederek 0.000007744 dolardan işlem görüyor.

İşlem hacmi açısından WIF son 24 saate yüzde 83 artış göstererek 1,030,795,601 milyona ulaştı. Ayrıca son 1 hafta içinde yüzde 52’lik bir artış sergiledi ve son 1 ayda yüzde 362,44 büyüme kaydetti. Yatırımcı arasında iyimser bir tablo oluşturan bu yükselişle birlikte WIF coinin ilerleyen günlerde 10 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşacağına yönelik tahminler artıyor.

Dogwifhat 3. en büyük meme coin oldu!

Fiyatında ve piyasa değerindeki artışla birlikte popüler meme coin PEPE’yi geride bırakan Dogwifhat, CoinMarcektCap verilerine göre dünyanın en büyük 3. meme parası oldu. Piyasa değerindeki etkileyici yükselişle birlikte DOGE ve SHIB için önemli bir rakip konumuna gelen WIF çevresindeki yükselişin devam edip etmeyeceği piyasa trendleri doğrultusunda izleniyor. Ayrıca varlığın Göreceli Güç Endekisi 65,44 aşırı alım seviyesinde olduğunu gösteriyor. Hareketli ortalamalar (MA) ise güçlü alım bölgesini işaret ederek Dogwifhat’a olan ilgiyi yansıtıyor.

Geçtiğimiz hafta alçalan kanaldan çıkan ve yeni zirveleri hedefleyen token, topluluk gücünü arttırarak büyümeyi sürdürüyor ve son bir ayda en iyi performans gösteren varlıklardan biri oldu. 

WIF fiyat grafiği

Sonuç olarak Solana tabanlı meme coinler hızlı çıkışlar yaparak büyümeyi sürdürürken yeni çıkan tokenler de ilgi görüyor. Özellikle Solana yerel borsası Jüpiter’de Şubat 2024’te listelenen Smog token, avantajlı fiyatları ve ödül sistemleri ile öne çıkan bir varlık oluyor. Azalan bir grafikte işlem gören ve bir haftadır yüzde 18 değer kaybı yaşayan Smog token, bu yazının yazıldığı sırada günlük 1,82’lik bir düşüşle 0.1714 dolardan işlem görüyor. Aylık büyüme oranı ise yüzde 193 olan varlık, adil ön satışı ve yüksek airdrop dağıtımı ile dikkat çekiyor. Solana ağındaki en büyük airdropa hazırlanan SMOG, yatırımcıya airdrop puanı kazanmak için çeşitli fırsatlar da sunar. 

SMOG Tokeni Ziyaret Et

Bir oyna kazan oyunu olan Smog meme projesi, yükselmesi beklenen kripto paralardan biri olarak ejderha avcılarına karşı savaşmayı esas alır ve kullanıcılara bu şekilde puan kazanma avantajı sağlar. Oyun fırsatları ve ek avantajları ile geniş bir kullanıcı kesiminin ilgisini çeken Smog token, Ethereum ve USDT dışında kart ile de satın alınabilir.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin