Bu altcoin'de yaşanan olumlu gelişmeler düşüş trendini tersine çevirecek mi?
Bu altcoin'de yaşanan olumlu gelişmeler düşüş trendini tersine çevirecek mi?

Bu altcoin’de yaşanan olumlu gelişmeler düşüş trendini tersine çevirecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon ağındaki benzersiz yatırımcıların sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 136 milyona ulaştı ve buna rağmen altcoin bir gecede %6 kayıp bildirdi. Ethereum ölçeklendirme çözümü MATIC, kısa süre önce Sequoia Capital India tarafından yönetilen ve diğer 40 risk sermayesi yatırımcısıyla birlikte 450 milyon dolarlık bir yatırım topladı. Haberin, zincir içi aktivitedeki ve aktif adreslerdeki artışla birlikte MATIC fiyatı için yükseliş katalizörü olması bekleniyordu.

MATIC fiyatı, zincir içi aktivitedeki artışa rağmen toparlanma mücadelesi veriyor

MATIC ağındaki aktif benzersiz adresler 136 milyonu geçti. Ancak, benzersiz yatırımcıların sayısındaki artışa ve merkezi olmayan uygulama geliştiricilerinin Web2’den Web3’e geçmesi için Polygon Academy’nin başlatılmasına rağmen, altcoin bir gecede %6 kayıp yaşadı.

Uzmanlar, Polygon ekosistemindeki hızlı bir geliştirici akışının, Ethereum ağını ve ölçeklenebilirliğini artırmak için verimli bir yol sunabileceğine inanıyor. Polygon Studios’un metaverse, oyun ve NFT’lere olan ilgisi, geliştiricileri MATIC ağına çekti ve blok zincirinin benimsenmesini destekliyor.

Ünlü bir analist olan @ali_charts, MATIC fiyat trendini değerlendirdi ve altcoin’in ağdaki balina sayısı ile pozitif korelasyon gösterdiğine dikkat çekti. Ancak, MATIC ağındaki aktif adreslerdeki ve benzersiz cüzdanlardaki artışa rağmen, altcoinin fiyatı düştü.

Önde gelen kripto para analisti @WalterCripto, MATIC fiyatının değişen bir bölgenin üst limit direncine 2,04 dolardan dokunduğunu ve aralığın alt sınırının 1,51 dolar olduğunu belirtiyor. Yatırımcının MATIC hakkındaki hissiyatı tarafsız kalmaya devam ediyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin