Cardano balinaları hareketlendi! ADA için sırada ne var?
Cardano balinaları hareketlendi! ADA için sırada ne var?

Cardano balinaları hareketlendi! ADA için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü kripto analisti Ali Martinez geçtiğimiz günlerde Cardano (ADA) ekosistemindeki önemli bir gelişmenin altını çizdi. Geçtiğimiz hafta boyunca, büyük ADA sahipleri cüzdanlarından 1.02 milyar token taşıyarak kripto para biriminin geleceği hakkında spekülasyonlara yol açtı.

Martinez’in analizi, 10 milyon ila 100 milyon arasında ADA token tutan bu balina hesaplarının toplu olarak 11.95 milyar ADA’ya sahip olduğunu gösteriyor. Bu rakam, toplam ADA token arzının yaklaşık %33,3’ünü temsil ediyor ve dikkatleri üzerine çekiyor.

Piyasaya yaklaşık 265 milyon dolar değerinde önemli miktarda token akın etmesine rağmen, ADA’nın fiyatı nispeten sabit kaldı ve Eylül ayının başından bu yana %1,2’lik mütevazı bir artış sergiledi.

Bununla birlikte, bu duruma dikkatle yaklaşmak çok önemlidir. ADA’nın mevcut fiyatı, dört yıl önce Binance’te ilk kez listelendiği fiyat noktasıyla aynı olan kritik bir destek seviyesinin yakınında seyrediyor. Cardano token en son Haziran başında bu seviyenin altına inmiş ve yalnızca beş gün içinde %40’lık bir kayba yol açmıştı.

""

ADA sahipleri, bu etkili balinaların token fiyatı üzerindeki potansiyel etkisini yakından takip etmelidir. Temel soru şu: Cardano’yu neler bekliyor ve önemli balina faaliyetlerinin baskısına dayanabilecek mi? Bir token potansiyel zorluklarla karşı karşıya olduğundan, gelecekteki yörüngesi belirsizliğini koruyor ve piyasa meraklıları daha fazla gelişmeyi merakla bekliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin