Stacks (STX), Bitcoin destekli yükselişiyle dikkat çekiyor!
Stacks (STX), Bitcoin destekli yükselişiyle dikkat çekiyor!

Stacks (STX), Bitcoin destekli yükselişiyle dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grayscale’in Bitcoin (BTC) ETF başvurusuyla ilgili olarak ABD SEC’e karşı kısmi galibiyetinin ardından, Stacks (STX) fiyatı yükseldi. CoinMarketCap’e göre STX, Bitcoin Cash (BCH) hariç ilk 50’deki diğer coinlerden çok daha iyi performans gösterdi.

Yazının yazıldığı sırada STX‘in değeri 0,52 dolardı; son yedi günde %8,28 artış gösterdi. Her ne kadar Bitcoin olumlu bir görünüme sahip olduğunda Stacks’in fiyatı yükselse de, altcoin fiyatını destekleyen temeller de bulunuyor.

Teknik göstergeler

Bu yıl, STX yalnızca Bitcoin’in desteğine sahip olmadı. Bununla birlikte, Bitcoin Ordinals’ın tanıtımı ve benimsenmesi de tokenin daha fazla ilgi görmesini sağladı. YTD bazında STX, ABD Doları (USD) karşısında %143 artış gösterdi ve BTC karşısında da %47,68 yükseldi.

Bollinger Bantları (BB), bu yazının yazıldığı sırada STX’in oynaklığının çok aşırı düzeyde olduğunu belirtti. Ayrıca hafta içindeki fiyat artışının ardından STX BB’nin üst bandına ulaştı, bu da aşırı alım anlamına geliyor.

Sonuç olarak fiyat 0,54 dolardan 0,52 dolara düştü. Artan volatiliteyle birlikte STX’in kısa vadede daha geniş bir aralıkta işlem görmesi muhtemel görünüyor. Satış baskısı talebi aşarsa STX 0,44 ile 0,47 dolar arasına düşebilir.

Ancak satın alma ivmesi satışlardan ağır basarsa fiyat 0,56 dolara kadar çıkabilir. Para Akışı Endeksi’nden (MFI) alınan göstergelere göre STX şu anda 77,31’de iyi bir satın alma momentumuna sahip.

Tipik olarak 80’in üzerinde bir MFI okuması aşırı alım olarak kabul edilir. Ancak MFI 20 veya altında olduğunda aşırı satış olarak kabul edilir. Önemli bir düşüşten kaçınmak için STX’in aşırı alım seviyesi eşiğine dokunmaktan kaçınması gerekebilir.

Her ne kadar STX yakın zamanda yükselişe geçemese de, BTC’nin fiyatı arttığında Bitcoin’in yönünü takip etme eğiliminde. Uzun vadede, Bitcoin aynı şeyi yaparsa STX muhtemelen Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini (ATH) geçebilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin