featured

Bu 2 altcoin haftaya yükselişle başladı! İşte potansiyel fırsatlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasaları Pazartesi günü çoğunlukla düşük işlem hacmiyle karşılaştı, ancak Litecoin haftaya marjinal bir şekilde yükselerek başladı. Volatilite yüksek seyrettiği için, küresel kripto piyasası değeri bu yazı yazılırken %0,15 oranında düşüş yaşadı. Chainlink de bugünkü işlem seansında yükseldi.

Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC), Pazartesi günkü kripto kırmızı dalgasına rağmen yükselişini sürdürerek önemli bir destek noktasından sıçradı. LTC/USD paritesi bugünün erken saatlerinde 88,89 dolarlık gün içi zirveye ulaştı.

Bu hareketin bir sonucu olarak, Litecoin 86,00 dolarlık fiyat tabanından daha da uzaklaştı ve şu anda geçen Cuma gününden bu yana en yüksek noktasında işlem görüyor.

Biggest Movers: LTC, LINK Rebound on Monday, Despite Crypto Market Red Wave

Grafikten, 14 günlük göreceli güç endeksinin (RSI) şu anda 45,00 seviyesinde bir direnç noktasına yükseldiği ve LTC’nin önceki kazanımlarından vazgeçmesine neden olduğu görülüyor. Yazım sırasında endeks 44.33 seviyesinde seyrediyor ve Litecoin 88,11 dolardan işlem görüyor.

RSI göstergesi 45,00 seviyesinin üzerine çıkarsa, LTC’nin tekrar 90,00 doların üzerine çıkması için iyi bir fırsat doğabilir.

Chainlink (LINK)

Chainlink, bugünkü işlem seansında yeşil renkteydi ve token %2’ye kadar yükseldi. LINK/USD, Pazar günü 6,92 dolar seviyesine geriledikten sonra yeni haftaya 7,25 dolar seviyesinde zirve yaparak başladı.

Biggest Movers: LTC, LINK Rebound on Monday, Despite Crypto Market Red Wave

Bugünkü toparlanma, LINK’in üç buçuk haftanın en düşük seviyesinden uzaklaştığını gösteriyor. Grafiğe bakıldığında, bu RSI’nin 44,00 işaretindeki tabanından sıçramasıyla aynı zamana denk geliyor. Şu anda RSI 45,09 seviyesinde ve 47,00 seviyesi direnç noktası olarak boğalar için potansiyel bir hedef olabilir.

Eğer bu seviyeye ulaşılırsa, LINK’in 7,30 doların üzerine çıkması muhtemel görünüyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin