Dogecoin fiyat analizi: Kritik seviyenin yeniden test edilmesi potansiyel bir ralliye mi işaret ediyor?
Dogecoin fiyat analizi: Kritik seviyenin yeniden test edilmesi potansiyel bir ralliye mi işaret ediyor?

Dogecoin fiyat analizi: Kritik seviyenin yeniden test edilmesi potansiyel bir ralliye mi işaret ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Nisan ayı boyunca, Dogecoin‘in fiyatı büyük dalgalanmalar gösterdi ancak belli bir yöne bağlı kalmadı. Belirsiz hareketlere rağmen, 3 Nisan’da kripto para fiyatı uzun süredir devam eden bir direnç trend çizgisini geçerek trendin tersine dönmesi için erken bir işaret verdi. Şu anda, alıcılar destek trend çizgisini yeniden test ediyorlar, çünkü bu çizgi, potansiyel bir toparlanma rallisi için ihlal edilen bir destek olarak hizmet ediyor.

Anahtar noktalar

  • Dogecoin fiyatı 0,08 doların üzerinde bir kırılma yaşarsa, %24’lük bir ralliye teşvik edilebilir.
  • Destek trend çizgisinin altındaki bir kırılma, yükseliş tezini ortadan kaldıracaktır.
  • Dogecoin’in 24 saatlik işlem hacmi, %46’lık bir kazanç anlamına gelen 1.16 milyar dolardır.

TradingView Chart

 

Kripto pazarındaki son satışların ortasında, Dogecoin fiyatı geçen haftanın en yüksek seviyesi olan 0,095 dolardan bu yana %16,7’lik bir kayıp yaşadı ve şu anda mevcut piyasa değeri olan 0,079 dolara takıldı. Kripto para, yerel desteğin altına düştü, ancak yukarıda bahsedilen trend çizgisinde hızlı bir şekilde destek buldu.

Günlük grafik, ters çevrilmiş trend çizgisinde daha düşük fiyat ret mumlarını gösteriyor ve alıcıların bu dinamik eğimden güçlü destek aldığını gösteriyor. Bununla birlikte, son zamanlarda ihlal edilen 0,084 dolar yatay seviyesi, Dogecoin fiyatının dar bir aralıkta sallanmasına neden olan önemli bir direnç görevi görebilir.

Piyasa duyarlılığı iyileşirse ve DOGE fiyatı günlük 0,084 doların üzerinde bir mum kapanışı yaparsa, kripto para iyileşme yoluna geri dönebilir. Potansiyel bir kırılma, fiyatın 0,1 dolarlık psikolojik işarete yeniden meydan okumak için %24 daha yükseğe çıkmasına neden olabilir. Ancak, destek trend çizgisinin altındaki bir kırılma, DOGE fiyatının daha uzun bir düzeltme için teşvik edileceğini gösterir.

Teknik göstergeler

MACD: Düşen MACD(Mavi) ve sinyal(turuncu) çizgisi arasındaki artan boşluk, piyasada agresif satış baskısına işaret ediyor.

EMA’lar: Günlük EMA’lar (20, 50, 100 ve 200) kripto para fiyatının hemen üzerinde hareket ederek alıcıların toparlanma girişiminde çoklu dirençle karşılaşacağını gösteriyor.

Eğilim: Boğa

Volatilite: Yüksek

Direnç seviyeleri: 0,08 dolar ve 0,085 dolar

Destek seviyeleri: 0,0628 dolar ve 0,071 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin