Bitcoin Cash muhteşem yükselişiyle diğer altcoin'leri geride bırakıyor! İşte yükselişin nedeni
Bitcoin Cash muhteşem yükselişiyle diğer altcoin'leri geride bırakıyor! İşte yükselişin nedeni

Bitcoin Cash muhteşem yükselişiyle diğer altcoin’leri geride bırakıyor! İşte yükselişin nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash, Nisan 2022’den bu yana ilk kez bugün erken saatlerde 320 doların üzerine çıktı.

BTC 31.000 dolara doğru ilerlerken ve hatta kısa bir süre için bu seviyeyi aştığında, birkaç altcoin son 24 saat içinde büyük bir yükseliş yaşadı.

Bitcoin Cash, bir yıldan fazla bir süredir ilk kez günlük bazda %30’un üzerinde bir artış göstererek 300 doların üzerine çıkarak en dikkate değer performansı sergiledi.

BCH’nin yükselişi

Altcoin’ler, birkaç gün önce büyük bir artış başlatmadan önce duraklama dönemine girmişti. Ancak bugün, birçok altcoin için manzara oldukça farklıydı.

ETH, BNB, XRP ve TRX nispeten sakin bir şekilde ticaret yaparken %3’e kadar kazanç sağladı, ADA, DOGE ve DOT ise %5’e kadar artış kaydetti.

Ancak SOL ve LTC, günlük %15’lik etkileyici artışlarla ön plana çıktı. Sonuç olarak, SOL 19 dolara kadar yükselirken, LTC hâlâ 100 dolara yakın seviyelerde işlem görüyor.

Ayrıca, Bitcoin Cash %33’lük büyük bir artışla 305 dolara yükselerek gösteriyi çaldı. Üstelik BCH, bugün erken saatlerde 320 dolara kadar çıkarak 14 ayın en yüksek fiyat seviyesini kaydetti.

ETC de çift haneli bir yüzdeyle (%13) yükselerek 20 doları geri aldı.

Diğer altcoin’lerin çoğu da artış gösterdi ve bu, toplam kripto piyasası değerinin günlük olarak 30 milyar doları aşmasına ve CMC’de 1.2 trilyon dolara yaklaşmasına yardımcı oldu.

Kripto Para Piyasasına Genel Bakış. Kaynak: Quantify Crypto

BTC tekrar 31.000 doları denedi

Bitcoin’in son birkaç aydır en etkileyici fiyat artışı, varlığın 26.500 dolardan 30.000 doların üzerine çıktığı 10 gün önce yaşandı. Sonraki birkaç gün içinde 31.500 dolara kadar yükseldi, ancak başarılı olamadı ve o zamandan beri 30.000 ila 31.000 dolar aralığında nispeten istikrarlı kaldı.

Ancak dün kısa bir süreliğine 30.000 doların altına düştü. Bu durum kısa süreli oldu ve boğalar tekrar kontrolü ele geçirdi. Kripto para birimi bugün erken saatlerde Bitstamp’ta 31.250 dolara kadar yükseldi, ancak yükselişi devam edemedi.

Şu an itibariyle, Bitcoin 31.000 doların yakınında işlem görüyor ve yükselen altcoin’ler, piyasa üzerindeki hakimiyetinin bir kısmını azalttı. Bununla birlikte, metrik CMC’de hâlâ %50’nin üzerinde.

BTCUSD. Kaynak: TradingView

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin