featured

Son Dakika: Terra Luna Classic L1TF Q3 LUNC ve USTC’yi 1 dolara canlandırma teklifi resmen kabul edildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çekirdek geliştirici Joint L1 Task Force (L1TF) tarafından 3. çeyrekte zincir geliştirme ve bakımı için sunulan Terra Luna Classic topluluk havuzu harcama teklifi resmi olarak topluluk tarafından kabul edildi. LITF geliştirici grubu öncelikle piyasa modülünü kullanarak LUNC ve USTC arz azaltımını geliştirmeyi ve hızlandırmayı planlıyor. Tüm Terra ekosistem tokenleri son 24 saat içinde yüzde 3’ün üzerinde artış gösterdi.

Terra Classic topluluğu L1TF Q3 teklifini geçti

11599 sayılı “Ortak L1 Görev Gücü 3. Çeyrek Teklifi”, Terra Luna Classic topluluk havuzundaki fonların tükenmesine ilişkin topluluk endişelerine rağmen ‘geçme eşiğini’ aştı. Ortak L1 Görev Gücü (L1TF), 3. çeyrekte önerilen görevleri tamamlamak için toplam 116,7 bin dolar alacak.

Mevcut oylama detaylarına göre, teklif  yüzde 56 “Evet” oyu alırken yüzde 29 “Çekimser” oy kullandı. Ayrıca yüzde 9 “Hayır” ve yüzde 6 “Veto ile Hayır” oyu ile teklife karşı çıkanlar da oldu. Bu arada Coinpayu, JESUSisLORD, Happy Catty Crypto, DFLunc ve StakeBin gibi 26 doğrulayıcı teklifi destekledi. Diğerleri, düşük topluluk havuzu fonlarını, son anlaşmazlıkları ve teklifi reddetmek için diğer kişisel nedenleri gösterdi.

Terra

Topluluk, topluluk havuzundaki düşük fonlar nedeniyle 6 kıdemli geliştiriciden oluşan Terra Allies “Six Samurai” ekibini oluşturarak Terra ekosistemini canlandırma önerisini bile geri çevirdi. Diğer nedenler arasında geliştiriciler ve yetenekleri konusunda şeffaflık eksikliği, mevcut Joint L1 Task Force geliştirici ekibine güven ve ekipteki kötü aktörler yer alıyordu. Six Samurai ekibi, Joint L1 Task Force’tan daha iyi bir yol haritasına sahip.

L1TF revize edilmiş 3. çeyrek teklifi

L1TF; Columbus-5’ten Columbus-6’ya geçmeyi, Cosmos SDK’yı yükseltmeyi, Oracle havuz fonlama oranını test etmeyi, USTC test ortamında piyasa modülünü test etmeyi ve LUNC arzı için bir maksimum üst sınır uygulamayı önermektedir. L1TF tarafından özetlenen başka gelişmeler de var.

Ortak L1 Görev Gücü ayrıca Block Entropy AI uygulama zincirini Terra Classic’e dâhil etmek için Edward Kim ile birlikte çalışacak ve USTC repeg için ‘quant’ gibi harici ekiplere yardımcı olacak. Tam zamanlı geliştirici Superman, Ortak L1 Görev Gücü ekibine geri döndü ve Till (fragwuerdig) bu çeyrekte yalnızca sınırlı bir süre için mevcut kalacak.

LUNC ve USTC fiyat yanıtları

LUNC fiyatı şu anda 0.000088 dolardan işlem görüyor, son 24 saatte yüzde 3 yükseldi. 24 saatlik en düşük ve en yüksek fiyatlar sırasıyla 0,000086 ve 0,000090 dolardır. USTC fiyatı son 24 saatte yüzde 4 artışla 0,012 dolardan işlem görüyor. Ancak hem LUNC hem de USTC için işlem hacimleri son 24 saatte düştü. Bu arada, Terra (LUNA) fiyatı da son 24 saatte yüzde 3 arttı ve fiyat şu anda 0,63 dolardan işlem görüyor. LITF kısa süre önce zincirler arası işlevleri artırmak için bir parite yükseltmesini tamamladı.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin