featured

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı R. Kiyosaki açıkladı: Bitcoin 2,3 milyon olacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış ünlü yazar ve finans eğitmeni Robert Kiyosaki, son X paylaşımında Bitcoin’in içinde bulunduğu duruma değinerek BTC hakkındaki fiyat tahminlerini paylaştı. Yazar paylaşımında Ark Invest şirketinin kurucusu Cathie Wood hakkında bazı paylaşımlarda bulundu. Analist Wood’un görüşlerine katıldığını dile getirirken BTC hakkında aşırı sayılabilecek tahminlerin doğru çıkabileceğini düşündüğünü ifade etti.

Cathie Wood: Kripto pazarı yüzde 19 büyüyecek

Yakın tarihli bir araştırma raporunda 2024 kripto para tahminleri hakkındaki görüşlerini dile getiren Wood, Bitcoin’in 2,3 milyon dolara çıkabileceğini iddia etti. Wood bu görüşlerini kurucusu olduğu Ark şirketinin raporunda dile getirdi. Ayrıca bu görüşünü daha da yükselterek fiyat tahmini 3,8 milyona çıkardı. Birçok analist tarafından fazla yüksek bulunan bu tahminlerin gerçekleşme olasılığı düşük kabul edilirken Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı Kiyosaki, Cathie Wood’a katıldığını ifade etti. Cathie’nin haklı olması hâlinde Bitcoin fiyatının önemli oranda artacağını dile getiren yazar, Bitcoin’in değer kazanmaya devam edeceğini düşünüyor.

kiyosaki Bitcoin BTC

Kiyosaki X paylaşımında bu cesur görüşlerini için Wood’u överken ayrıca hata yapma toleransına sahip olunmasını gerektiğini vurguladı. Finans yazarı daha fazla Bitcoin yatırımı yapacağını ifade ederken aynı zamanda 2024 yılı bitmeden BTC’nin 300.000 dolara ulaşabileceğini açıkladı.

Bitcoin fiyat analizi: Kripto para piyasası BTC öncülüğünde değer kazanıyor!

Kiyosaki’nin paylaşımları ve Wood’un iddalı tahminlerinin ardından kripto para piyasası 11 Nisan Perşembe günü yüzde 3,66 değer kazandı. Bu yükselişle birlikte Bitcoin yeniden 70 bin doların üzerine çıkarak yüzde 4,25’lik güçlü bir büyüme sergiledi. 1,4 trilyonluk piyasa değerine sahip olan varlığın yeniden 73 bin dolar seviyesine yaklaşacağı tahmin ediliyor.

BTC teknik grafik

İşlem hacmi açısından yüzde 2’nin üzerinde bir hareket sergileyen BTC, günü yeşil bir mumla kapatacağa benziyor. Göreceli Güç Endeki ve MACD değerleri nötr bölgede işlem görerek fiyat hareketinin her iki yöne de ilerleyebileceğini gösteriyor.

Bitcoin halvinge sayılı günler kala BTC fiyatındaki yükseliş kripto para ekosisteminde bir heyecan yaratsa da lider dijital varlığın hafta boyunca dalgalı bir seyir izlediği göz önüne alınmalıdır.

2024 Bitcoin halving yaklaşıyor

Yılın en çok beklenen olaylarından biri olan Bitcoin halving etkinliğine son 8 gün kaldı. BTC madenciliğinin gündeme geldiği bu günlerde geleneksel madencilik anlayışının yerine Bitcoin Minetrix gibi bulut tabana dayalı madencilik modelleri öne çıkmaya başladı. Geleneksel madenciliğin zorluklarını ortadan kaldıran bu modern proje, 2024 kripto para tahminleri arasında güvenli yaklaşımıyla kâr elde etmeyi mümkün kılıyor. 0.0146 dolardan işlem gören ve listelenme sonrası fiyat artışına gidecek olan Bitcoin Minetrix projesinin halving etkinliğinden sonra daha fazla değer kazanması bekleniyor.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin