featured

Binance yeni işlem çiftlerini açıkladı: DOGE, SHIB, PEPE, BOME ve diğer altcoinler listede

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance, geçtiğimiz hafta cuma günü açıkladığı duyuruda yeni işlem çiftlerini listeye eklemişti. 27 Mayıs Çarşamba günü ise çapraz marjda yeni işlem çiftleri ekleyerek özellikle çeşitli meme paralara olan desteği gösterdi. Binance duyurusunda, meme coinlerin ve tokenlerin FDUSDT ve USDC cinsinden çiftlerini yeni ödünç verilebilir varlıklar olarak listeledi.

Binance marj çiftlerine eklenen yeni coinler

Geçen hafta çeşitli işlem çiftlerini onaylayan Binance, bu hafta çiftlere yeni eklemler yaparak kullanıcıya daha esnek işlem imkanı sağladı. Geçen haftaki çiftler arasında popüler meme paralar bulunuyordu. Özellikle Dogecoin, Shiba Inu, Chainlink, Pepe, SUI, World coin ve yeni bir heyecan yaratan Book Of Meme (BOME) bu çiftler arasındaydı.

Kripto borsasının bugün açıkladığı çapraz marjda işlem çiftleri arasında ise yapay zeka tokenleri dikkat çekti. Çiftler arasında SingularityNET (AGIX), dYdX (DYDX), Fetch.ai (FET), Galxe (GAL), Alchemy Pay (ACH) gibi tokenler bulunuyor. Duyuruda yer alan diğer çiftler arasında ise Decentraland (MANA), Maverick Protocol (MAV), Hooked Protocol (HOOK), Balancer (BAL), Chiliz (CHZ), Nervos Network (CKB), GMT (GMT) gibi coinler de var.

İzole marjinde yayınlanan bu çiftler, dijital varlıklara destek olmanın yanında likidite artırımı da sağlar. Ayrıca borsanın bilinirliğini arttıran ve kullanımı teşvik eden işlem çiftleri borsadaki likidite akışını destekler.

Binance

Son olarak listeye Decred (DCR), LTO Network (LTO) ve Enzyme’i (MLN) gibi yeni satın alınabilen varlıklar da ekledi. Yeni ödünç verilebilir varlıklar arasında teminat varlıklar da bulunuyor. Internet Computer (ICP), SingularityNET (AGIX), Ontology (ONT), The Sandbox (SAND), Sei (SEI), Stargate Finance (STG), Trust Wallet Token (TWT), and Worldcoin (WLD) listede yer alan son varlıklar arasında.

Binance, Marjin çiftleri hakkında açıklaması

Binance yeni yayınladığı marjin çiftleri ile ilgili genel bir açıklama yaparak kullanıcı portföyünü genişletmek için çalıştıklarını vurguladı.  Kullanıcıların mevcut kazanç ürünlerine aboneliklerini tanımlayarak esnek bir kullanım sunduğunu açıklayan Binance, alım satım listesinin sürekli günceler. Böylece alım satın stratejilerinde esneklik sağlayarak kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlar.

Binance listeden çıkarma haberleri

Kripto borsasının son güncellemeleri ile birlikte GNS/BTC ve XVG/TUSDT çiftlerini listeden kaldırdığını açıkladı. Bu işlemin hayata geçirilmesi ise 29 Mart Cuma günü saat 03.00’de gerçekleşecek. Bu tarihten sonra iki işlem çift borsa üzerinde işlem görmeyecek. Ayrıca bu çiftlere ait tüm alım satım emirlerinin durdurulacağını ve otomatik olarak işlemden kaldırılacağını açıkladı. Yatırımcılar belirtilen tarihlerden önce işlem çiftlerini satarak gerekli önemleri alabilir.

Son olarak Binance’nin yeni işlem çiftleri ve listeden çıkarma haberleri yatırımcıları yeni alternatif varlıklara yönlendiriyor. Ön satış sonrası Binance’de listelenecek yeni kripto paralardan olması beklenen varlıklardan biri Dogecoin20 oluyor. Büyüme potansiyeli taşıyan ve gerçekli yol haritası ile kullanıcıya fiyat istikrarı vadeden yeni meme coin, sabit arza sahiptir. Böylece ilerleyen yıllarda fiyat artışı yaşamasına rağmen arz açısından yükselmeyeceği için değerlenecek. Stabil büyüme programı ile dikkat çeken varlık, erken alımda hem cazip fiyat hem de çeşitli avantajlara sahiptir. Kullanışlı cüzdanı ve uzun vadeli pasif ödülleri ile güçlü ve sadık bir topluluk edinmeyi amaçlayan Dogecoin20 projesi, 2 yıllık token dağıtım programı ile yeni bir kitle oluşturur.

DOGE20’i Ziyaret Edin

Fiyat açısından bakıldığında DOGE meme parasına oranla düşük bir fiyata sahip olan token 0.00022 dolardan işlem görüyor. Son paylaşımlarına göre 10 milyonun üzerinde bağış toplayarak yoğun bir kullanıcı ilgisine sahip olduğunu gösteren yeni meme coin, ETH ve USDT seçeneklerinin yanında kart ile alınabilir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin