featured

Altcoin rallisine yön verenler: Google Cloud ile iş birliği, Aptos fiyatını yeni ATH seviyesine yükseltebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Aptos (APT) fiyatındaki yükseliş trendi 18 dolar sınırının aşılmasının ardından devam ediyor. Blockchain’in Google Cloud ile işbirliği, web3 oyunlarında daha fazla büyüme vadederken fiyatı da olumlu yönde etkileyebilecek olaylardan bir tanesidir.

Teknik göstergeler boğaların lehine iken, ticaret hacmindeki artış ise yatırımcı ilgisindeki olumlu hissiyata işaret etmektedir.

Önde gelen Layer-1 Proof-of-Stake blockchain’i Aptos, son zamanlardaki dikkate değer büyümesi ile adından sıkça söz ettiriyor. Altcoin’in 18 dolarda bulunan kritik direnç noktasını aşması ile yükseliş yönündeki tahminler güçlendi.

Aptos fiyat tahmini: 30 dolarlık dönüm noktası ne kadar yakın?

Son 24 saat içinde Aptos fiyatı %12’nin üzerinde artış göstererek 18,59 dolar seviyesine ulaştı. Bu olumlu hareket, daha fazla yukarı yönlü hareket beklentisini desteklemektedir. Şu anda fiyat, geçen yıl ulaşılan ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 19,90 dolara yakın işlem görüyor.

Kripto para piyasasındaki yüksek volatiliteye rağmen Aptos hem dayanıklılık hem de önemli bir iyileşme gösterdi.

altcoin Aptos analizi

​​Geçtiğimiz hafta altcoin’in fiyatı 14 dolar ile 18 dolar arasında bulunan bölgede dalgalandı. Yatırımcı ilgisindeki artış geçen aydan beri belirginliğini gösteriyor. Çünkü aylık grafikte APT fiyatı %87 oranında bir yükseliş kaydetti.

Aptos’un işlem hacmi geçtiğimiz gün %98’lik etkileyici bir artışın ardından 606 milyon doların üzerine çıktı. Piyasa değeri şu anda 7,3 milyar doları aşan Aptos, piyasa değerine göre ilk 21 kripto para birimi arasındaki yerini sağlamlaştırdı.

Google Cloud iş birliği yükselişi destekliyor

Aptos Labs, son teknoloji web3 işlevleriyle canlı hizmet oyunlarında devrim yaratmak üzere tasarlanmış ve çığır açan bir platform olan Aptos GameStack’ı başlatmak için Google Cloud ile iş birliğine imza attığını duyurdu.

Bu ortaklık, web3 oyun endüstrisinin gelişiminde önemli bir dönüm noktası görevi görüyor. Küresel ölçekte oyuncu etkileşimini artırmayı amaçlayan bu iş birliği altcoin’in fiyatını da önemli ölçüde artırdı.

Mevcut teknik göstergelerin de boğaların lehine olmasıyla birlikte yükseliş tahmini güç kazanıyor. Eğer fiyat, 18 dolarda bulunan direnç noktasını koruyabilirse sıradaki hedef 20 dolar olacaktır. Kritik bir seviye olan 20 doların aşılması durumunda 30 dolara ve ardından 50 dolara hızlı bir yükseliş görebiliriz.

Öte yandan, ayıların piyasaya geri dönmesi durumunda APT fiyatı 17 dolarda bulunan destek noktasını yeniden test edebilir. Eğer aşağı yönlü baskı devam ederse altcoin’in sıradaki hedef 15 dolarda olacaktır.

Chaikin Para Akışı (CMF) endeksi 0,22 gibi dikkat çekici bir değerle piyasadaki olumlu momentumun altını çizerken MACD göstergesi de ikna edici bir satın alma sinyaline sahip. RSI göstergesi ise 70’in üzerinde ve yükselişe işaret ediyor.

Meme coin piyasasının en yeni yüzü: Dogecoin20

Meme coin piyasasında dengeleri değiştirme potansiyeline sahip olan Dogecoin20, etkileyici ön satışı ile erken yatırımcılarını bekliyor. Ön satışın başlamasından yalnızca 24 saat sonra 250,000 dolarlık fon toplamayı başaran proje, staking ödülleri ile de öne çıkıyor.

Doge20 Ziyaret Edin

İlham aldığı ve meme coin piyasasının lideri olan Dogecoin’e kıyasla sınırlı bir arza sahip olmasıyla gelecekte daha istikrarlı bir fiyat hareketine sahip olması bekleniyor. Bir ERC-20 tokenı olan Dogecoin20, staking aşamasında projenin bir parçası olan her yatırımcıya 2 yıl boyunca ödüller dağıtacak. Dogecoin20 fiyat tahminleri de gelecekte büyük kârlar elde ettirebileceği yönünde.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin