Popüler analist XRP tahminini paylaştı:
Popüler analist XRP tahminini paylaştı: "15x yapabilir!"

Popüler analist XRP tahminini paylaştı: “15x yapabilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP’nin fiyatı hakkındaki önemli analist tahminleri, kripto camiasında oldukça popüler hale geldi. XRP’nin fiyatı bu döngünün zirvesine ulaşmadan önce bir analist yakın gelecekte 15 katına çıkabileceğini iddia ediyor. Son yedi gün içinde, XRP %3 düşüş gösterdi ve birimi dolar bazında 0,6186 dolara düştü. Ancak altcoin başka bir artışla belirgin bir iyileşme gördü ve son otuz gün içinde %15 verim görüldü. Bu, XRP’nin yakın gelecekte hızlanma şansı bulmak için iyi durumda olduğuna dair kripto topluluğuna bir sinyal göndermektedir. Önde gelen bir piyasa analisti olan Toblerone, XRP fiyatındaki büyük yükseliş olasılığı hakkında düşüncelerini paylaştı. Toblerone’a göre XRP’nin var olan düzeyden yaklaşık 15 kat artarak 10 dolara kadar yükselebileceği söyleniyor. Bu tahminler, XRP fiyatı hakkında cesur bir hedef belirtir ve XRP’nin geçmiş fiyat hareketine bir referans olarak alır.

Bununla birlikte, yukarıda yapılana ek olarak, XRP’nin dolar fiyatı ile ilgili olarak bazı analistler de benzer bir artış yapmayı beklemektedir. Örneğin, yukarıda bahsedilen Jake Gagain ve Nick adında diğer analistler, altcoin XRP’nin fiyatının 5 dolar ila 10 dolar olması gerektiğine inanmaktadır. Dark Defender ve EGRAG adında diğer iki analist ise biraz farklı fiyat teklif etmektedir; bu kez 5 $ – 17 $ arasında değişmektedir. Verilen fiyatın nedeni XRP’nin gelecekteki sonuçlarıdır. XPR 2017 yılında 3,84 dolara ulaşıp tarihi yüksekliğini vurmuştu. Bu nedenle, birçok analist gelecekte bir başka rallinin olacağına inanmaktadır.

XRP Fiyat Görünümü

Günlük grafikte, XRP fiyatı mevcut fiyatlar seviyesinde kapanış yapması durumunda, 0,64 dolara doğru bir yükseliş hareketi başlatabilir. Uzun vadeli grafiklerde, mum kapanışları bugünkü yüksek fiyata göre dünkü zirvesine giden yolu gösteriyor, bu nedenle fiyatlar 0.65 $’ın üzerine çıkarsa, alıcılar geri dönme fırsatı bulabilirler. XRP fiyatı, 0,66-0,68 $ arasındaki seviyelerle denenebilir düzeye çıkabilir.

Haftalık grafikte, kesin bir yükselişe işaret yok. Yükseliş veya alçalma ihtimalinin düşük olduğu ve bir trendin belirgin bir şekilde belirlenemediği hissediliyor. Bu nedenle, yakın gelecekte, piyasada bir tarafın baskın olmadığı yerlerde XRP fiyatının 0.60-0.65 $ arası bir seviyede konsolide olma olasılığı daha yüksektir.

eTukTuk

eTukTuk, şehir içi ulaşımı dönüştürmeyi amaçlayan bir blok zinciri platformu ve yapay zeka odaklı sürdürülebilir bir çözümdür. Özellikle gelişmekte olan ülkelerdeki ulaşımı dönüştürmek için blok zinciri teknolojisini kullanmaktadırlar. Bu projeye yatırım yaparak geleceğin şarj altyapısına katkıda bulunabileceğinizi unutmayınız.

eTukTuk’u Ziyaret Edin

TUK token , eTukTuk’un güçlendirilmesi için kullanılacak ve token sahiplerine uzun vadeli ödüller sunmaktadır. Ayrıca, bankasız kişilere ulaşım ekosistemine katılma imkanı sunacak bir ödeme ağı oluşturacak. Bu fırsatı kaçırmamak için eTukTuk projesine katılabilirsiniz.

thecryptobasic


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin