Bu 5 altcoin, uzun vadede büyük kazançlar elde edebilir! Fırsat mı?

Bu 5 altcoin, uzun vadede büyük kazançlar elde edebilir! Fırsat mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha geniş kripto piyasası, 2022’nin açılış haftalarını şereflendiren büyük satışların ardından yavaş bir toparlanma içinde. Kripto öncüsü Bitcoin, ocak ayında 30.000 dolarlık destek fiyatının oldukça altına düştükten sonra şu anda yeşil bölgede işlem görüyor. Bu fiyat yükselişi, altcoinlerin ralli yapması için itici güç oldu.

Bu yazıda, 2022 yılı için uzun vadede yükseliş potansiyeli yüksek 5 altcoin’i inceleyeceğiz.

1. Lucky Block (LBLOCK)

Lucky Block için her şey harika gidiyor ve devasa büyüme için satın alınabilecek en iyi altcoinlerden biri. Ocak 2022’nin sonunda başlatılan Binance Akıllı Zincir (BSC) tabanlı protokol, DEX platformu PancakeSwap’ta listelenmesinin ardından %538’e varan bir yükseliş yakaladı. Lucky Block o zamandan beri %1,300’ün üzerinde bir artış yaşadı ve 0,003135 dolara ulaştı.

Protokolün başarısı, güçlü kullanım durumuna bağlıdır. Lucky Block protokolü, geleneksel operatörlerin karşılaştığı tüm sıkıntıları ele alarak online bahis endüstrisinde devrim yaratmayı amaçlamaktadır.

Bu karanlık oyun modeli, kapsayıcı olmama ve daha düşük kazanma oranlarını içeriyor. Lucky Block ise şeffaf ve adil bir oyun sistemi sağlayıp herkesin katılmasına izin vererek daha iyi ve daha merkezi olmayan bir oyun modeli sağlıyor.

Lucky Block platformu, ayrıca bir yatırım seçeneği olarak ikramiye kazançlarının %10’unu daha az ayrıcalıklı kişilere bağışlamanızı sağlayan bir hayır kurumu ile çalışıyor.

Lucky Block, kripto veri toplayıcı web siteleri Coinmarketcap ve CoinGecko’da çok kısa bir süre içinde listelendi.

Yerel token LBLOCK şu anda kırmızı bölgede işlem görüyor ve son 24 saatte %11,33 düştü. Son birkaç gün içinde piyasayı saran güçlü düşüş eğiliminin ardından token, 0,001051 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, 104 milyon dolarlık tamamen seyreltilmiş bir piyasa değeri, yatırımcılar için çok fazla büyüme marjına işaret ediyor.

2. Solana (SOL)

Solana, son birkaç hafta içinde bir dizi bilgisayar saldırısının hedefi oldu, ancak popüler Ethereum rakibi, DeFi sektörü büyüdüğü sürece satın alınacak en iyi altcoinlerden biri olmaya devam ediyor.

Top Altcoins to Buy

proof-of-history (PoH) ve proof-of-stake (PoS) konsensüs algoritmalarından oluşan hibrit bir altyapı üzerinde çalışan Solana, en hızlı akıllı sözleşme platformlarından biridir.

Yüksek performanslı ve sansüre dayanıklı blok zinciri protokolü, merkezi olmayan finans (DeFi) hizmetlerinin herkes tarafından benimsenmesini sağlamayı amaçlıyor. Solana’nın, modası geçmiş bir konsensüs protokolüne dayanan Ethereum’dan çok daha hızlı, daha enerji verimli ve uygun maliyetli olduğu söyleniyor.

Tüm ödeme sisteminde devrim yapma misyonuyla paralel olarak Solana, yakın zamanda SolanaPay platformunu başlatmak için USDC stablecoin üreticisi Circle ile ortaklık kurdu. Bu anlaşma, traderların ve kullanıcıların SolanaPay kullanarak USDC ile sorunsuz bir şekilde ödeme yapmalarını sağlayacak.

Yazı yazılırken altcoin SOL, yeşil bölgede işlem görüyordu ve son 24 saatte %6,17 artış kaydetti. Hareketli ortalama yakınsama ve sapma (MACD) göstergesi şu anda SOL’ü uzun vadeli büyüme için satın alınacak en iyi altcoinlerden biri yapan bir satın alma sinyaline işaret ediyor.

3. Cardano (ADA)

Cardano ağı, hem kullanıcılar hem de geliştiriciler için birlikte çalışabilir, ölçeklenebilir, güvenli ve düşük maliyetli bir blok zinciri deneyimi yaratmayı amaçlayan bir PoS protokolüdür. Cardano, 2022 için satın alınacak en iyi altcoinler arasında yer alıyor.

Top Altcoins to Buy

Birincisi, Cardano, Bitcoin ve Ethereum’un birleşiminden daha enerji verimli ve bu da onu çevreye duyarlı yatırımcılar için ideal bir yatırım seçeneği haline getiriyor.

Bir diğer güçlü ölçüt, Cardano geliştirme ekibinin protokollerini detaylandırmak için kullandıkları sistematik yaklaşımdır. Bu, Cardano’yu en başından itibaren oldukça güvenli bir protokol haline getirir.

DeFi yarışında rakiplerini geride bırakan Cardano, kitlesel olarak benimsenmeye devam etti. Yakın zamanda yayınlanan bir aylık analize göre, yerel token ADA, cüzdan sayısında %12,24’lük bir artış gördü. ADA’yı tutan cüzdan sayısı, son 3 ayda oluşturulan 1 milyondan fazla cüzdan ile yaklaşık 3 milyona ulaştı.

Cardano ekibi ayrıca geliştiricilerin Cardano ağında daha iyi akıllı sözleşmeler başlatmasına yardımcı olmak için dApp odaklı bir araç kümesi başlatmak için Japon şirketi Emurgo ile ortaklık kurdu.

Yazı yazılırken, ADA son 24 saatte %2,62 artışla 1.064 dolardan işlem görüyordu. 

4. Terra (LUNA)

Terra blok zinciri geçen yıl keşfedildi. Stabilcoin odaklı akıllı sözleşme platformu, dikkat çekici bir kurulumun ardından, kripto sıralamalarında yükseldi ve şu anda piyasa değerine göre en değerli 9. kripto varlığı olma özelliği taşıyor. 

Terra blok zinciri bir benimseme heyecanı yaşadı. Yakın zamanda merkezi olmayan borsa (DEX) platformu Benqi Finance tarafından likidite staking aşamasının başlatılması için kullanıldı. Bu, AVAX likidite havuzunun Anchor Protocol ve Terra Money ile çalışmasını sağlayacak. Yazı yazılırken, LUNA son 24 saatte %5,10 artışla 51,13 dolardan işlem görüyordu.

5. Avalanche (AVAX)

Avalanche blok zinciri, uzun vadeli büyüme için satın alınabilecek bir diğer en iyi altcoindir. Kesinleşme süresi ölçümlerine dayalı olarak en hızlı blok zinciri protokollerinden biri olan Avalanche, katman 1 platformunda dApp protokollerinin oluşturulmasını sağlıyor.

Altcoin AVAX, sıralamalarda hızla yükseldi ve yatırımcıların şu anda dikkat ettiği en iyi altcoin protokollerinden biri oldu. Yazı yazılırken AVAX, %6,21 artışla 71,58 dolardan işlem görüyordu. Ayrıca altcoin, son bir haftada %12,15 kazanç kaydetti.

Avalanche blockchain yakın zamanda 0x protokolü tarafından kullanıldı. Bu, birkaç önemli akıllı sözleşme platformunda çok zincirli NFT takaslarını mümkün kılacak.

insidebitcoins


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin