Avalanche (AVAX) Ethereum'u (ETH) işlem hacminde geçmek üzere
Avalanche (AVAX) Ethereum'u (ETH) işlem hacminde geçmek üzere

Avalanche (AVAX) Ethereum’u (ETH) işlem hacminde geçmek üzere

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche, son birkaç ayda muazzam bir büyümeye tanık oldu. Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer tarafından paylaşılan verilere göre, akıllı sözleşmeler platformu Avalanche 27 Ocak’ta 1,1 milyon işlem gerçekleştirdi.

https://twitter.com/el33th4xor/status/1486856307328098307

Artık Ethereum hacminin %96’sına ulaştı ve pazar liderini devirmeye çok yaklaştı. DefiLlama tarafından sağlanan verilere göre Avalanche, kilitli toplam değeri (TVL) 8,17 milyar dolar olan beşinci en büyük akıllı sözleşme platformu konumunda bulunuyor.

Messari’ye göre blockchain, 2021’in dördüncü çeyreğinde günlük ortalama 475.000 işlem gerçekleştirdi. Ethereum ise günde ortalama 1,25 milyon işlem gerçekleştirdi. Firma, blok zincirinin “ücrete duyarlı” kullanıcılar için çekici olduğunu belirtiyor:

“Bu hızlı benimseme göz önüne alındığında, Avalanche, ücrete duyarlı kullanıcıları çekerken EVM uyumluluğunu sürdürmek isteyen gelecek projeler için cazip bir platform haline geliyor.”

Avalanche işlem ücretindeki düşüklükle dikkat çekiyor

En son tweetinde Sirer, Avalanche’daki bir takas işleminin ortalama ücretinin Ethereum’un 62 $’ına kıyasla 0,23 $ olduğunu belirtti.

Takip eden bazı tweet’lerde, Ethereum blok zincirinin az sayıda havuz tarafından üretildiğini iddia ederek blok zincirinin algılanan merkezsizlik ile ilgili endişeleri de reddetti.

Avalanche tokeni AVAX, bugün sabah saatlerinde 65 dolar seviyesinde el değiştiriyordu. AVAX/USDT, 22 Ocak tarihinde 53 doların altına kadar düştükten sonra son bir haftadır toparlanma çabası içinde. Bu süreçte AVAX alıcıları, 60 doların üzerinde zemin oluşturmaya çalışırken 65 dolar direncini aşmaya çalışıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin