FTX CEO'su Sam Bankman-Fried, Solana’yı savunmaya devam ediyor
FTX CEO'su Sam Bankman-Fried, Solana’yı savunmaya devam ediyor

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, Solana’yı savunmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Sam Bankman-Fried, son kesintilerine rağmen Solana ağının diğer blok zincirlerinden daha üstün olduğunu savunuyor.
  • Solana’ya olan talep altcoin arzına ulaştı ve Ethereum katilinin ağı tıkanıklıkla mücadele ediyor.
  • Uzmanlar, Solana kesintisi nedeniyle pozisyonlarında tasfiye edilmenin kripto portföy getirilerini düşürdüğünü savunuyorlar.

Kripto Para Haber – Solana ağı, son iki hafta içinde birkaç kez kesintiye uğradı. Kullanıcılar başarısız transferlerden şikayet etti ve Ethereum katili, DeFi yatırımcılarının karmaşık işlemlerde bir artış sağladığını ortaya çıkardı.

“Solana, kesintilere rağmen diğer blok zincirlerinden üstün kalıyor”

Solana ağının düşük performansı, altcoin’in alaka düzeyi ve güvenilirliği hakkında soruları gündeme getirdi. FTX borsası CEO’su Sam Bankman-Fried, kesintilere ve düşük performansa rağmen Solana’nın diğer blok zincirlerinden üstün olduğunu savundu.

Bankman-Fried, Solana ağının tarihsel performansına göre bozulduğuna inanıyor ve bu, diğer blok zinciri ağlarından daha üstün olduğu anlamına geliyor. FTX borsasının CEO’su, Solana blok zincirinin sonucuna odaklanıyor ve ağın hâlâ tüm büyük kripto para birimlerinden daha fazla işlem gerçekleştirdiğini vurguluyor.

Block araştırma başkan yardımcısı Larry Cermak, Solana ağının kesintisinin tüccarların pozisyonlarını tasfiye ettiğini ve kripto portföylerinin performansını olumsuz etkilediğini düşünüyor. Bu, Solana’nın son birkaç haftadaki düşük performansından sonra en üstün blok zinciri olmayabileceği anlamına geliyor.

Solana ağının arkasındaki ekip, DeFi kullanıcılarının Ethereum katilinin blok zincirine vuran ve onu yavaşlatan karmaşık işlemlerin arkasında olduğunu ortaya çıkardı.

Analistler, Solana fiyat eğilimini değerlendirdi ve bir toparlanma öngördü. Anonim bir kripto para analisti olan @MacroCRG, Solana fiyatının ilk ilgi alanına yaklaştığına ve bu yükseliş veya kırılma noktasında bir tepki olabileceğine inanıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin