greenx-network
greenx-network

GreenX: Dünya çapında yenilenebilir enerji

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güçlü bir iş modeli ve güçlü bir ekiple GreenX, 2018’in en iyi ICO’larından biri olmaya hazırlanıyor.

Yenilenebilir enerji: Geleceğin enerjisi

Enerji, ekonomiyi besleyen kandır. Bir ekonomi ne kadar gelişirse o kadar çok enerji talep eder. Popüler tahminlere göre, dünyadaki enerji talebi önümüzdeki birkaç on yılda önemli ölçüde artacak. Şu anda, yenilenebilir enerji kaynakları sadece küresel tüketimin %20’si civarını oluşturuyor. Ancak uzmanlar; su, güneş, rüzgar, biyokütle, jeotermal yenilenebilir enerjinin geliştirilmesinin, fosil yakıtlara daha temiz bir alternatif sunarak küresel bir trend haline geldiğini söylüyor. Yenilenebilir enerji, sera gazı emisyonlarını, iklim değişikliğini ve fosil yakıtlara bağlılığı ve bağımlılığı azaltmaya yardımcı olabilir.

Greenx-yenilebilir-enerji

Uluslararası Engerji Ajansı (IEA), üretim maliyetlerini ve destekleyici politikaları azaltarak yenilenebilir enerjinin önümüzdeki 5 yıl içinde hızla artacağına işaret ediyor. 2021 yılına kadar yenilenebilir enerji, küresel elektrik üretiminin %28’ini oluşturacaktır. Şu anda, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki ülkelerin çoğu yenilenebilir enerji geliştirmeyle ilgilenmektedir. Asya’da, Çin, son yıllarda yeşil enerjinin güçlü gelişimi için ivme kazandıran yenilenebilir enerji mevzuatı konusunda lider ülke konumunda. Genel olarak, yenilenebilir enerji yükselişte olan küresel bir olgudur.

Zorluklar

Öngörülebilir gelecekte yeşil enerji büyümesi hızlanıyor. Ancak, yeşil enerji alanındaki yatırımcıların ve yatırımcıların karşılaştığı zorluklar var.

Greenx-yenilebilir-enerjisi

Sermaye arttırmak, yenilenebilir enerji projeleri için en büyük zorluklardan biri olmaya devam etmektedir. Yeşil enerji gelişimi büyük miktarda ön harcama gerektirir. Bu nedenle sanayi, bireyler yerine kurumsal, büyük para yatırımcılarına ihtiyaç duyuyor. Öte yandan yenilenebilir enerji, özellikle proje yabancı topraklarda ise yatırımcılara yaklaşımda zorluk çeken yeni bir endüstridir. Bu, uzun müzakerelere, uzun bekleme sürelerine ve düşük likidite sermayesine yol açan engeller yaratır. Ayrıca, birçok finansal ve bankacılık kurumu, projelerin uzunluğu ve büyüklüğü nedeniyle yenilenebilir enerjiyle hala ilgilenmemektedir.

Bir başka zorluk ise altyapıların geliştirilmesidir (yollar, güç kaynağı, inşaat suyu vb.). Birçok lokasyon yeşil enerji gelişimi için uygundur ancak zayıf yerel altyapı ile sınırlıdır. Güneş enerjisi çiftlikleri ve rüzgar türbinleri de dahil olmak üzere popüler yeşil enerji projeleri, yerel iklim ve çevrenin istikrarına güveniyor. Bu nedenle, bu tür projeler için uyumlu altyapıları güvence altına almak için ekstra maliyetler ortaya çıkmaktadır.

Greenx-yeşil-enerji

GreenX: Yeşil enerji yatırımları için bir çözüm sunuyor

Mevcut ortamda, küresel yeşil enerji gelişmelerini teşvik etmek için pratik çözümlere ihtiyacımız var. GreenX, pazarın bazı zorluklarının üstesinden gelmek için en iyi çözümlerden birisidir. Bireysel ve kurumsal yatırımcıların dünyanın dört bir yanındaki kârlı, düşük riskli yenilenebilir enerji projelerini keşfetmelerine ve yatırım yapmalarına olanak sağlar.

GreenX, yeşil enerji geliştiricilerinin, normal yasal prosedürlerden sapmadan, kendi projeleri için fon toplamak için küresel sermaye havuzuna yaklaşmalarına yardımcı olur. Geliştiriciler, GreenX’in platformunu uzun ve yüksek maliyetli bir yatırım kampanyası yapmak zorunda kalmadan hızlı bir şekilde kitlelerden elde etmek için kullanabilirler. Öte yandan, bireysel yatırımcılar GreenX ekosistemine, dünya çapında farklı projelere yatırım yapmak için düşük ve üst yatırım limitleri olmadan katılabilirler. GreenX, tüm yasal işlemlerle ilgilenirken, ekonomik çıkarlar akıllı sözleşmelerle yansıtılmaktadır. Ayrıca, GreenX Global Exchange’i kullanarak yatırımcılar, orijinal yatırımlarını hızlı bir şekilde sıvılaştırmak için ikincil piyasaya girebilirler. Kurumsal yatırımcılar da GreenX’ten faydalanmaktadır. Platformlarımızı kullanarak, akredite yatırımcılar ve kurumsal yatırımcılar risklerini çeşitlendirmek ve azaltmak için yatırımlarını bir araya getirebilirler.

GreenX ekosistemi, hem çevre dostu geliştiriciler hem de yatırımcılar için eşsiz avantajlar sağlamakla kalmaz, aynı zamanda dünyaya olumlu değişimleri de getirir.

Güçlü bir iş modeli ve güçlü bir ekiple GreenX, 2018’in en iyi ICO’larından biri olmaya hazırlanıyor!

Yeşil enerji devriminin bir parçası olmak için, Mayıs 2018’de başlayan ICO’ya katılın!

Platform ile ilgili detayları sizinle paylaşıyor olacağız. Konu ile alakalı sorularınız varsa Türkçe forumumuzda açmış olduğumuz konuya bakarak destek alabilirsiniz

GreenX

Web SitesiFacebookTwitterTelegramMedium

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin