Game Stars
Game Stars

Game Stars bayram öncesi yatırımcıları yüzde 20 bonusla sevindiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

“Bir token daha almazsam ne kaçırabilirim ki?” diye düşünüyor olabilirsiniz. Aslında evet, pek de bir kaybınız olmaz. Fakat Game Stars tarafından sunulan yüzde 20’lik bonus fırsatı, kulak kabartılacak cinsten.

Game Stars token satışının bir sonraki aşaması yüzde 10’luk bir bonus sunacak ve sonrasında tokenler yalnızca kripto para borsalarında kullanılabilir olacak. GST kişisel Bitcoin’iniz olabilir. Hala tereddütte misiniz? Okumaya devam edin ve daha önce Game Stars hakkında bilmediğiniz şeylere bir göz atın.

Game Stars, eSport platformunda kazanç elde etme imkanı sağlayan bir platform. Akıllı sözleşme ile birlikte GST tokeni, aslında tüm platformu kapsayan bir birleşim. Kayıtlı her oyuncu için bir akıllı sözleşme yapılır ve oyuncunun tokenlerini dağıtır. Bu tokenler GST için satın alınabilir. Böylelikle oyuncular, profesyonel bir gelişim ve sponsor için finansman sağlamış olur.

Erken kalkan yol alır

Bir kripto para birimine erken yatırım yapmak, her zaman avantajlıdır. GST de aynı avantajları yatırımcılarına sunuyor ve gelişim planına göre adım adım değerini artırmaya çalışıyor.

  1. Tokenler tek seferde ve totalde 500 milyon GST olmak üzere piyasaya sürüldü.
  2. Ön satış süreci halihazırda tamamlandı ve sunulan tüm tokenler satıldı.
  3. 4 bin 800’den fazla oyuncu, akıllı kontrat çıkarmak için talepte bulundu.
  4. Platform hard cap noktasına ulaşır ulaşmaz, yalnızca 14 bin 285 kullanıcı platformdaki tokenlerin cari fiyattan arzın talebe cevap verememesi probleminden etkilendi.
  5. Token satışının sona ermesini takiben GST, ortak borsalarda yer almaya başlayacak. Bu borsalardan ikisi YoBit ve WEX.

Proje ile ilgili sıkça sorulan sorular bölümünü ziyaret ederek kafanızdaki soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz.

Bekleyen kaybeder

Game Stars token satışına hala dahil olmadıysanız, yüzde 20’lik bonus fırsatının bir daha elinize gelmeyeceğini hatırlatmak isteriz. GST’nin değeri sürekli artacak ve şu anki fiyatından alım yapmak tekrar mümkün olmayacak.

Proje şimdiden 174 ETH ve 63 Bitcoin’lik fon toplamış durumda. Game Stars, oyun topluluğu, dünyaca bilinen borsalar, eski Google ve Cisco uzmanları tarafından destekleniyor. Platform, eSpor piyasası için benzersiz çözümler sunuyor:

  • Oyuncular, zamanında ve hak ettikleri ödemeyi alırlar.
  • Sponsorlar umut vaadeden oyuncuları desteklerken oyuncunun gelirinden pay elde edebilirler.
  • Piyasa katılımcılarının tüm hakları, akıllı kontratlar aracılığıyla korunur.
  • Token sahipleri, satışlarından daha yüksek bir GST tutarı elde edebilir.

%20’lik bonus fırsatı için son gün 13 Haziran 2018. Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Buraya tıklayarak ise proje ilgili tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz. White paper için tıklayınız.

Game Stars

Telegram SohbetiTelegram Kanalı (Haberler)

Web SitesiFacebookBitcointalkMediumInstagram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin