featured

GLOBIANCE ve COMTECH GOLD (Dubai), GLOBIANCE PLATFORMUNDA ALTIN ​​ve GÜMÜŞ DESTEKLİ TOKENLER Sunacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – GLOBİANCE CEO’su – OLIVER MARCO LA ROSA ve NAVIN D’SOUSA – Comtech Gold CEO’su, 7 Ocak 2023’te GLOBIANCE PLATFORMU’nda GOLD ve SILVER BACKED TOKENS (GBEXG) & (GBEXS) ihraç etmek ve tedarik etmek için bir sözleşme imzaladıklarını duyurmaktan memnuniyet duyarlar. (XDCNetwork), Comtech’in hizmet ve altyapısına dayalıdır. Bu ortaklık, alıcıların değerli metallerle (Altın ve Gümüş) desteklenen GBEXG ve GBEXS tokenlerini sayısallaştırılmış biçimde satın almalarını sağlar.

Böylece, müşterilerin fiziki altın ve gümüş depolama ihtiyacı ortadan kalkarken, aynı zamanda istedikleri zaman fiziki altınlarını çekme olanağı da korunur. Bu yeni Altın ve Gümüş destekli tokenler, Globiance Platformunda ve diğerlerinde listelenecek ve satın alınabilecektir.

ComTech Gold

ComTech Gold, altının sahip olunmasını ve ticaretini kolaylaştırıyor. Hem kurumsal hem de perakende toplulukların Altın’a dünyanın herhangi bir yerinden elektronik olarak erişmesine olanak tanıyan Blockchain Teknolojisini kullanarak Altın’ın dijitalleştirilmesiyle tokenizasyon altyapısını yeniden tanımlıyorlar.

ComTech Gold tokenleri, ayrılmış ve denetlenebilir bir temelde güvenli bir fiziksel kasada saklanan 999 saflıkta Standartlaştırılmış 1 kg’lık külçeler biçimindeki fiziksel Altın tarafından %100 desteklenecektir. Altın Tokenleri, BAE’de yerleşik ve Dubai Havaalanı Serbest Bölge Kurumu (DAFZA) altında kayıtlı olan ComTech FZCO tarafından verilecektir.

Düzenleyici çerçeveler dahilinde çalışarak, finans endüstrisini çıtayı yükseltmeye ve Küresel topluluğa hizmet etmenin yeni yollarını keşfetmeye teşvik etmek için bütünlük, şeffaflık ve verimlilikle inşa edilmiş bir ekosistem yaratmayı hedefliyorlar.

Globiance

Globiance, tek bir platformda birleştirilmiş bir Bankacılık Fiat / Kripto Değişim platformudur. Bankacılık ve kripto hizmetleri, borsalar, ödeme ağ geçitleri, merkezi (CEX) ve merkezi olmayan (DEX) pazar yerleri, ticaret, staking, çevrimiçi cüzdanlar, Stablecoins, GBEX; ödeme ücretleri, ödüller ve referanslar ve daha fazlasını içerir. Platform ayrıca GBEX tokenleri şeklinde dağıtılan stake seçenekleri ve ödül teşvikleri içerir.

Globiance kullanıcıları, birçok farklı para biriminde hem Crypto hem de Fiat cüzdanlarına ve platform birlikte çalışabilirliği ile fiat ve kripto alışverişine erişebilir. Globiance banka/banka kartı kriptoya erişmek, alışveriş yapmak ve işlem yapmak için kullanılabilir.

Globiance ve Comtech Gold, hızlı, askeri düzeyde, güvenli yazılım kullanan XDC ağı (XinFin) Blockchain 4.0 üzerindedir. Hızlı işlem hızları, düşük işlem ücretleri, adli tıp araçları ve ISO 20022 birlikte çalışabilirlik sunar. Güvenilir ortaklar olarak Globiance ve Comtech Gold, değerli metallerle desteklenen yeni tokenleri Globiance platformuna tanıtmayı dört gözle bekliyor.

Globiance, XDC Network ile uzun süreli bir çalışma ilişkisine ve yakın bir ortaklığa sahiptir. Comtech Gold ve profesyonellerden oluşan ekibiyle birlikte çalışmak, Globiance müşterileri için değerli metallerle desteklenen dijital varlıkların satın alınmasını kolaylaştıracak ve basitleştirecek ve Comtech Gold’u ve ürünlerini daha geniş bir kitleye tanıtacaktır.

Comtech Gold, altın ve gümüş destekli tokenler oluşturmak ve yönetmek için deneyime ve kanıtlanmış bir geçmişe sahiptir. Bu bilgiye dayanarak Globiance, Comtech Gold’u bu altın ve gümüş destekli projenin altyapısını ve yönetimini onlara emanet edecek. Fiziksel altın, Dubai’de Comtech Gold tarafından güvenli bir şekilde saklanacaktır. Globiance Altın ve Gümüş destekli jetonların 2023 – 1. çeyrek için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Kripto ve değerli metal meraklıları – hazır olun!

Globiance.com

Comtechgold.com

Web sitesi: https://eu.globiance.com

E-posta: [email protected]


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin