Crypto.com Türkiye'deki kullanıcılara en güvenli ve kullanışlı kripto deneyimini sunacak 
Crypto.com Türkiye'deki kullanıcılara en güvenli ve kullanışlı kripto deneyimini sunacak 

Crypto.com Türkiye’deki kullanıcılara en güvenli ve kullanışlı kripto deneyimini sunacak 

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lisanslar, güvenlik ve gizlilik sertifikasyonları açısından dünyanın lider platformu olan Crypto.com, Türkiye’ye özel yeni ürün ve hizmetlerini lanse etti.

Crypto.com’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Kris Marszalek, “Her daim dinamik olan Türkiye  pazarında, yeni ürünlerimizi hızlı bir şekilde hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz.  Kullanıcılarımız için platformumuzu geliştirmeye, yüksek kalite ve güvenli hizmet sunmaya  devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu. 

Crypto.com Türkiye Genel Müdürü Onur Güven, “Kripto ve blok zincir endüstrisinin önde gelen  ülkelerinden Türkiye’de, en güvenli ve kullanışlı Kripto deneyimini platformumuzda sunmak  birinci önceliğimiz. Türkiye’de kullanıcılara yönelik hayata geçirdiğimiz bu özellikler, buradaki  yatırım ve büyüme planlarımızın sadece başlangıcı.” sözlerine yer verdi.  

Crypto.com’dan Türkiye’deki kullanıcıları için yeni ürünler

Crypto.com App ile yeni sunulan Türk Lirası (TRY) Fiat Cüzdanı kullanıcılara bankalardan 7/24  ücretsiz para yatırma ve çekme olanağı sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar TL ile 250’den fazla  kripto varlığın alım satımını kolayca yapabilecek. Crypto.com aynı zamanda Exchange App ve  Web platformlarında Türkçe dil desteği ile 200’den fazla kripto varlık çifti için alım satım  özelliğini devreye aldı. 

Crypto.com hakkında

2016 yılında kurulan Crypto.com, 70 milyonu aşan kullanıcısıyla dünyanın en hızlı büyüyen global kripto  varlık platformudur. A.B.D., İngiltere, Singapur, Kanada, Fransa, İtalya ve Güney Kore başta olmak üzere  birçok ülkede regülasyonel lisans ve onay sahibidir. Güvenlik, gizlilik ve regülasyonel uyum temel  ilkeleri üzerine kurulan Crypto.com kripto adaptasyonunu hızlandırarak daha adil ve eşitlikçi bir dijital  ekosistem oluşturma yolunda yeni nesil geliştiricileri, yaratıcıları ve girişimcileri destekler.  

Daha fazla bilgi için: https://crypto.com


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin