GANA
GANA

Yapay zeka ve Blockchain teknolojileri tıp endüstrisine dahil oluyor: GANA

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain tabanlı uluslararası bir proje olan Green and Nature Association (GANA) Technologies, tıp alanında bireyler ve araştırma grupları için optimize edilmiş bir yapay zeka çözümü yaratıyor. An itibarıyla yatırım toplamaya devam eden GANA, iki temel amaca hizmet edecek bir mobil uygulama oluşturuyor: Hastalara akıllı dijital kişisel yardım ve AI eğitimi için veri toplanması.

“Tıp endüstrisinde yeni bir çağa giriliyor.”

Tıpta yapay zekanın gelişimine yönelik yatırım yapmak son zamanlarda trend haline geldi. IBM, Google ve NVIDIA gibi devler de dahil olmak üzere yüzlerce şirket kendi ANI çözümleri üzerinde çalışıyor.

Projenin CEO’su Gapseong Noh, bu durumu şöyle açıklıyor:

Stres, kirlilik ve nüfusun yaşlanması, tıbbi hizmetlerin tanı ve kalitesinin doğruluğunu artırmak için bir talep yaratmakta. ANI’ın büyük miktarda kaydı işlemesi ve korelasyonları arama yeteneği, tıp endüstrisinin yeni çağa girmesine ön ayak olabilir.

ANI’ın uygulanabileceği en umut verici alanlardan biri ise kişiselleştirilmiş tıp. Hastalara uyarlanmış yaklaşım fikri yüzyıllar boyunca vardı, ancak kaliteli kişiselleştirilmiş tıp sadece gelişmiş veri analizi yöntemlerinin ortaya çıkmasıyla mümkün oldu. ANI; hastalıkların ve anormalliklerin erken tespitinde, en iyi tedaviyi bulmak, BT taramalarını yorumlamak, testler yapmak ve yeni ilaçlar keşfetmek için de kullanılabilir.

Peki, yapay zekanın önyargı eğilimi nasıl kırılacak?

GANA ekosisteminin çalışma prensibi
GANA ekosisteminin çalışma prensibi

Bununla birlikte, tıpta ANI kullanımı birtakım tehlikeleri de beraberinde getiriyor: AI eğitimi için veri sağlayan grup çok küçük veya çok spesifik ise AI önyargı eğilimi gösterebiliyor. İnsanların yaşamları ve sağlığı söz konusu olduğunda bu kabul edilemez. Bu nedenle GANA’nın geliştiricileri bu sorunu çözmek için bir yol bulmak zorundaydı.

GANA, öğrenme sürecinin şeffaflığını ve kullanıcı verileriyle her türlü manipülasyonu sağlamak için en son Blockchain teknolojilerini kullanıyor. Veriler, GANA’nın mobil uygulamasını kullanan dev bir kitleden elde edilecek: Tıbbi kurumlar, hastalar, araştırmacılar, ilaç üreticileri ve dağıtıcılar… Böylece, önyargı riskini en aza indirmek için yeterince büyük miktarda farklı veri sağlamak mümkün hale gelmiş olacak.

GANA ICO’su 20 Temmuz’a kadar devam edecek

Her yıl kaliteli sağlık hizmetlerine duyulan ihtiyaç artıyor. Günümüzde hemen hemen her alana giren yüksek teknoloji çözümleri çağında, tıpta yüksek teknolojilerin uygulanması, yatırımlar için en kârlı alanlardan biri haline geliyor. Ne de olsa hiçbir şey kendi refahımıza yatırım yapmaktan daha önemli olamaz.

GANA ICO detayları
GANA ICO detayları

Gana Technologies, ekosistemin araştırılması ve geliştirilmesi için fon toplamak adına bir ICO gerçekleştiriyor. Halka açık token satışı 21 Mayıs’ta başladı ve 20 Temmuz 2018’e dek devam edecek.

1 GANA tokenin fiyatı 0,00005 ETH olarak belirlendi. Ayrıca GANA kullanıcıları, verilerini paylaşmaları halinde token üzerinden ödüller kazanacak. Proje ekibi, ICO boyunca 20 bin ila 60 bin ETH arasında kaynak toplamayı hedefliyor. Satışa minimum katılım tutarının 3 ETH olduğunu ve erken alım fırsatından yararlanan kullanıcıların %10’luk bir bonus elde edeceğini unutmayın.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

 

Green and Nature Association (GANA) Technologies

Web SitesiGitHubFacebookTwitterMediumTelegram GrubuKakaotalk

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin