ORCA Alliance
ORCA Alliance

ORCA ile tüm kripto ve fiat hesapları tek platformda: İşlem süresi 1 dakikanın altında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimlerini ve geleneksel bankacılık hizmetlerini köprüleyen AB merkezli bir platform olan ORCA Alliance, 11 Haziran’da, kripto borsalarından 1 dakikadan daha kısa sürede bir ödeme hesabına anında nakit çıkışı sağlayan teknik çözümünü başlatıyor. Kripto para birimini hızlı bir şekilde avroya dönüştürebilmenin, kripto para birimilerindeki yüksek likidite problemini ortadan kaldırması bekleniyor.

Kripto-fiat dönüşümündeki zorluklar ortadan kalkıyor

ORCA, kripto para topluluğundaki pek çok kişiyi rahatsız eden ve uzun süredir devam eden bir soruna cevap veriyor: Çeşitli kripto varlıklarını taşımak ve bunları devlet destekli para birimlerine dönüştürmek için güvenilir yolların olmaması. Kripto evreninde kripto-fiat alışverişinin büyük bir problem olduğu sır değil.

Natan Avidan, Orca Alliance CEO'su
Natan Avidan, Orca Alliance CEO’su

ORCA CEO’su Natan Avidan, konuyla ilgili şunları söylüyor:

Bittrex’te biraz kripto paranız var diyelim. Portföy değeriniz günde sadece %35 arttı. Hafta sonu için güzel bir yere gitmeyi planlıyorsunuz ve ekstra paraya ihtiyacınız var. Ne yazık ki, Bittrex şu anda fiat çekimlerini desteklemiyor. Para çekme işlemi, birkaç başka işlem yapıp günlerce beklemenizi gerektiriyor. ORCA bunu 1 dakikadan kısa sürede yapabiliyor. Canlı gösterimiz için bize katılın, bunu kanıtlayacağız.

Sadece basit bir dönüştürme işlemi için harcanan para ve zaman cebinizde kalsın

Çoğu kripto para borsası ve servis sağlayıcıları, bir işletme bankası hesabına sahip değil ve kriptodan fiat para birimine dönüşüm imkanı sunmuyor. Yalnızca kriptodan kriptoya değişime destek veriyorlar. Kriptodan fiat dönüşümüne imkan veren borsalar, genellikle yüksek işlem ücretleri talep ediyor ve bazen para transferini tamamlamak için 72 saat kadar uzun bir süre alarak aşırı düzeyde zaman tüketiyor.

Ayrıca bankaların çoğu, kripto parlarla çalışan diğer bankalarla iş yapmaktan kaçınıyor. Dijital para birimlerinin merkezi olmayan yapısı nedeniyle, varlıkların nereden geldiğini izlemek ve fonların meşruluğunu garanti etmek hayli zor.

MisterTango ile kurulan ortaklık, ORCA için milat niteliğinde

Geçtiğimiz hafta bir e-para kuruluşu olan MisterTango ile partnerlik anlaşması imzalayan ORCA, ödeme işlemleri dünyasına ilk adımı attı.

Platform şu andan itibaren, SEPA ödeme hesabı oluşturma ve kullanıcılarına açık avro hesapları için çözümler geliştirme özelliklerine sahip olacak. MisterTango ile yeni kurulan ortaklık ORCA kullanıcılarına, avro ödeme hesabına doğrudan ve anında çekim yapmak için bir ağ geçidi veriyor.

Saatlerinizi 11 Haziran’a ayarlayın!

İddialarını desteklemek için ORCA, teknoloji kullanım durumunu sunmak için 11 Haziran’da canlı bir gösteri gerçekleştirecek. Kripto topluluğunun her yerinden insanlar canlı yayına katılmaya ve etkinliğe tanıklık etmeye davet ediliyor. Sunum TSİ 14.00’te gerçekleştirilecek ve ORCA’nın YouTube kanalında ve Facebook sayfasında çevrimiçi olarak yayınlanacak.

ORCA Teknoloji Müdürü Dmitrij Radin, şu sözleri kullandı:

En iyi haber, şu ana dek kaynağımızın tek bir kuruşuna dokunmadık. Her şey, ORCA’nın bir uzman gibi hareket etmesini sağlayan API bağlantılarının kullanılmasıyla gerçekleştirildi.

ORCA, tüm kripto ve fiat hesapları için yaratılan ilk platform. Kapsamlı ve kullanımı kolay finansal yönetim araçları sağlayan platform, bankacılık ve kripto hizmetlerini köprülüyor.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

 

ORCA Alliance

Web Sitesi –  Telegram – Facebook – LinkedIn – Twitter – BitcoinTalk

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin