Fanfare
Fanfare

Fanfare sosyal ticaret sektörüne yepyeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir fotoğraf, bin kelimenin yapamadığını yapar. Bir video ise fikirleri bin tane resimden daha iyi aktarır. Fanfare, markaları ve kullanıcıları kolayca birleştirmek için yaratıcı bir video paylaşım sosyal ticaret ekosistemi başlattı. Fanfare Social Commerce Ecosystem (Fanfare Sosyal Ticaret Ekosistemi) nedir ve nasıl çalışır, hep birlikte inceleyelim.

Piyasa fonksiyonlarının geçmişine kısa bir bakış

Hepimiz e-ticaret ve sosyal medya platformlarına aşinayız. Sosyal medya ile etkileşime girmemiş birini bulmak artık hayli güç. Benzer şekilde, akıllı telefonların da hayatımızda daha büyük bir yer edinmesiyle e-ticaret cephesinde de dünya hızla ilerliyor.

E-ticaretin, gelir üretme açısından geleneksel perakende ticaretinin popülaritesini sollayacağı aşamaya artık çok yakınız. Bu nedenle, işletmeler ve markalar çevrimiçi ve dijital pazarlamaya her zamankinden daha fazla ödenek ayırıyor. Hem e-ticaret hem de sosyal medya ağlarını, giderek büyüyen bir mobil bilgi birikimine ve çeşitli küresel kitlelere hitap etmek için entegre etmeye ihtiyaç olduğunun farkındalar.

Sosyal medyanın yaygın kullanımı, markaların reklam kampanyalarını da kökünden değiştirdi. Her zamanki yazılı içerik temelli reklamcılığın video reklamcılığına doğru kayda değer bir değişimi söz konusu. Çünkü insanlar yazılı içeriklere veya resimlere nazaran videolara daha fazla ilgi gösteriyor. Markalar da bu tüketici tercihlerini kendi avantajlarına göre kullanmaya çalışıyor.

E-ticaretin sosyal medya ile bu entegrasyonu, sosyal ticaret adı verilen yeni bir sektörün başlangıcına yol açtı. Bir markanın ürünlerini sosyal medya ağı üzerinden pazarlamak ve tanıtmak, aracıların rolünü de ortadan kaldırıyor.

Fanfare markalar ve izleyiciler arasındaki uçurumu köprülüyor

Artık kullanıcıların sosyal medya kanallarına video oluşturmayı ve yüklemeyi sevdikleri bir çağdayız. Markalar, kullanıcıların oluşturduğu videolar aracılığıyla içeriklerini tanıtmak için bu fenomenden yararlanabiliyor.

Fanfare, ürünü doğrudan video içeriğinden satın almak adına kitleyi etkileme vizyonunu yerine getiriyor. Markalar videoda, izleyicinin eStore’a doğrudan erişmesini sağlayan bir bağlantı oluşturabiliyor.

Fanfare ekosistemi markalar ve izleyiciler arasındaki uçurumu köprülüyor. ERC-20 Fanfare tokenini (Fan Token) piyasaya süren markalar, içerik oluşturucuları ve tüketicilerine sosyal ticaret birimi için standart bir dijital para birimi piyasaya sürüyorlar.

Platform, bu amacını nasıl yerine getiriyor?

İşleyişe göz atalım.

Video içerik oluşturucuları, markalar videolarını doğruladığında ve/veya kullanıcı tarafından oluşturulan videoları 1dönüştürülebilir videolara1 dönüştürdüğünde Fan Tokens şeklinde ödeme alabiliyor.

Kullanıcılar, bu videoları izleyerek ve beğenerek, zaman geçirerek ya da marka kampanyalarındaki favori videoları için oy kullanmaya katılarak düzenlemede fayda sağlayabiliyorlar. Ayrıca Fanfare eStore’dan ürün satın almak için bu Fan Tokenleri kullanabiliyorlar. Bunun yanı sıra Fanfare eStore’dan alım yaptıklarında ek indirim ve avantajlardan yararlanabiliyorlar.

Basit görünüyor değil mi? Ancak, doldurulması gereken boşluklar var çünkü e-ticaret ve sosyal medya iki farklı platformda çalışıyor. Fanfare, bu iki platformu bütünleştirmeyi başardı ve Fanfare Kullanıcı Uygulaması ve Fanfare Marka Uygulaması’nın lansmanı ile boşlukları kapattı. Blockchain teknolojisinin infüzyonuyla, mevcut sosyal ticaret ekosisteminin tüm potansiyeli açığa çıkacak.

Blockchain’in projedeki rolü

Fanfare; markaları, içerik oluşturucuları ve tüketicileri tek bir platformda evrensel ve birleştirici bir dilde bir araya getirme ve iletişim kurma olanağını sağlıyor.

Paylaşılan para birimi (ERC-20 FAN Token), içerik oluşturucu ve akıllı sözleşmelerle tüketici tarafından desteklenen standart ücret olacak. Blockchain teknolojisinin kullanımı, her kullanıcı bunu doğrulayabileceği ve böylece bir üçüncü tarafın ihtiyacını ortadan kaldıracağı için bir şeffaflık unsuru da getiriyor. Aracılar olmadığı için işlemlerin daha verimli ve ödüllerin de adil bir dağıtımı olduğundan söz edebiliriz.

Blockchain teknolojisi, markaların reklam harcamalarını azaltarak, tüketicilere ve içerik oluşturuculara kârın aktarılmasını sağlar. Bu nedenle, bu işlemde yer alan üç taraf için de “kazan-kazan-kazan” durumundan bahsetmek mümkün. Dijital para birimi kullanıldığı için Blockchain mekanizması, bankalara erişimi olmayan insanlara da fayda sağlıyor.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

Fanfare

Web SitesiTwitterTelegramToken Satışı

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin