Game Stars
Game Stars

Blockchain tabanlı gaming platformu Game Stars alanında devrim yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain tabanlı multifonksiyonel gaming platformu Game Stars, oyuncuları ve token sahiplerini tek bir platformda topluyor.

Platformdaki token emisyonu 500 milyon ile sınırlı. Tüm bu tokenler satışa katılacak, satış sona erdiğinde ise satılmamış olanların tamamı yakılacak. Platform, her bir siber sporcu için akıllı sözleşmeler oluşturuyor ve oyuncuların, yöneticilerin, sponsorların ve yatırımcıların projeye katılmalarına izin veriyor.

GST tokenin değeri sürekli olarak artacak

Yatırım portföyünüzde GST’nin bulunması şiddetle öneriliyor. Zira proje, hard cap noktasına ulaşır ulaşmaz, yalnızca 14 bin 285 kullanıcı, platformdaki tokenlerin cari fiyattan arzın talebe cevap verememesi probleminden etkilendi. Bu, satış etkinliği bittiğinde tokenlerin sadece borsalarda mevcut olacağı anlamına geliyor.

Tokenin değeri sürekli olarak artacak ve token satışı sırasında mümkün olan en düşük fiyattan satın almak mümkün olmayacak. Kabaca konuşmak gerekirse token satışına katılanlar, GST token monopolisti (tekelcisi) olacak.

Game Stars tokeni, adeta bir sürpriz at

Game Stars tokeni, deyim yerindeyse kripto piyasasının sürpriz atı olarak nitelendiriliyor. GST’nin başarıya ulaşması için şu etkenler göze çarpıyor:

  • E-spor piyasa katılımcılarının talebi doğrultusunda oyun platformunda kullanılır.
  • Sahiplerini gerçek bir monopolist yapan sınırlı emisyona sahiptir.
  • Token satışının sona ermesiyle değerinde önemli bir artış gösterecektir.

Burada ifade etmeye çalıştığımız ana nokta, Game Stars ekibinin token ve gelecek büyümesi ile ilgili çalıştığı. Platformun geniş bir kullanıcı tabanına hitap ediyor oluşunun altında şu dört etken yatıyor:

  1. E- sport piyasası için uçtan uca bir altyapı oluşturur.
  2. Siber sporcuların kişisel GST tokenlerini satarak ve turnuvaya katılarak profesyonel gelişimleri için finansman sağlamalarına izin verir.
  3. Sponsorlara başarılı siber sporcuları seçme ve kazanma şansı verir.
  4. Yatırımcılara büyük bir yatırım fırsatı sunar ve token değeri artışında kazanç sağlar.

GST, yatırım portföyünüzde kimsenin beklemediği anda yararlanacağınız koz karttır. Token satışı ile ilgili detaylı bilgi için geç olmadan platformun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

Game Stars

Telegram SohbetiTelegram Kanalı (Haberler)

Web SitesiFacebookBitcointalkMediumInstagram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin