Befund
Befund

Yatırımcıların profesyonel tavsiye platformu Befund satış etkinliğine başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO piyasası tuzaklarla dolu. Fakat artık korunmanın bir yolu var. Befund ile profesyonel tavsiyeler alarak donanımlı bir yatırımcı olmak mümkün.

Bugüne kadar, ICO piyasasında token alıcılarına hep ham anlaşmalar sunuldu. Ya mevcut projeler hakkında çelişkili bilgiler aldılar ya da projeleri hep son dakikada duydular. Ayrıca, sektördeki endemik türbülanstan da genellikle habersiz kaldılar. Zira kripto para birimleri neredeyse günlük bazda dalgalanıyor.

Ancak, 16 Mayıs 2018’den itibaren bu düzen değişiyor. Crowdsale’e başlayacak olan Befund hizmet platformu, yatırımcılara profesyonel tavsiyeler sunacak.

Merkezi olmayan kripto para birimi fon hizmeti platformu, potansiyel alıcılara kripto paralar için çözümler sunacak. Fonlar, Blockchain proje girişimcileri ve genel fon yöneticileri ve kripto para piyasasında devrim yaratmayı amaçlayan bu yenilikçi projenin faydalarından yararlanmak isteyen diğer tüm taraflara ayrılıyor.

Befund bilinçli yatırımcılar yaratacak

Zamanlama bundan iyi olamazdı. Zira uzun zamandır token sahipleri genellikle kör inanç tarafından yönlendirildi ve çeşitli dolandırıcılıklara kurban gitti. Alman girişim Savedroid, geçtiğimiz günlerde, Nisan 2018’de CNN ve Cointelegraph tarafından da bildirildiği üzere, ICO’nun sona ermesinden sonra destekçilerinin neredeyse 50 milyon dolarlık bir para cezası almasıyla bu konuya dikkat çekti.

Diğer örneklerde de ICO projelerinin temel ürün ve hizmetlerinin herhangi bir test yapılmaksızın dağıtıldığını görebiliyoruz. Bireysel token alıcıları, ilgilendikleri projeleri doğru bir şekilde değerlendirmek için genellikle zaman ve uzmanlıktan yoksunlar.

Befund platformu, derinlemesine durum tespiti, yönetimi ve teknik uzmanlığı ile girişim sermayesi profesyonellerinden oluşan ekibin yetenekleri yelpazesine dayanan bu sorunları ele alıyor.

Projenin amacı nedir?

Projenin en önemli amacı, hem büyük hem de küçük kripto para birimi fonları, fon yöneticileri ve token sahiplerine uyumlu, standartlaştırılmış Blockchain tabanlı bir hizmet platformu oluşturmak. Geçerli pazarlardaki farklı yasal gerekliliklere gereken özeni göstererek, küresel pazarı hedefliyor.

Befund platformu, kullanıcılara ve kendi kripto para fonlarını oluşturmakla ilgilenen fon yöneticilerine bir teknoloji çözümü sağlamayı ve ICO’larda kullanılmak üzere tokenler çıkarmayı amaçlıyor. Platform ayrıca, fon yöneticilerinin yatırım, yönetim ve takas desteği dahil olmak üzere fonlarının tüm yönlerini ele almasına yardımcı olacak arka plan hizmetleri sunmayı planlıyor.

Sistem nasıl işliyor?

Platform iki bölümden oluşuyor: Fon abonelik platformları için bir teknoloji çözümü ve kripto para birimi fonları için bir yönetim araç takımı (kripto para birimi cüzdanları ve bir SaaS araçları platformu dahil). Nihai amaç, finans endüstrisinde işbirliğini kolaylaştırmak için kendi kamu taşıtı zincirine dayalı mali ekosistemini inşa etmektir. Platformun kendi kamu zinciri (BFDChain olarak da bilinir), finans sektörü için özel olarak tasarlanmıştır ve finans endüstrisinde koordinasyonu ve işbirliğini geliştirmek için merkezi olmayan finansal uygulamaların oluşturulmasını sağlayacaktır.

Ekip ayrıca platformun kullanıcılarına uygunluk denetim hizmetlerini sunmaya çalışıyor. Bu da onlara platformda dolaşan fonların yaşayabilirliğini garanti edecek. Befund müşterileri kripto para değerleme raporlarına erişebilecek ve platform sponsorluğunda çevrimdışı iletişim faaliyetlerine katılabilecek, kripto para birimi finansal planlama tavsiyesi talep edebilecek.

Platform, gücünü BFDChain Token’den alacak

Befund Platformu BFDChain Token (BFDT) tarafından yürütülecek. Kullanıcılar, Befund teknoloji çözümleri ile inşa edilen token satışlarına katılmak ve fon abonelik platformunda yürütülen BFDT’ye ihtiyaç duyacaklar. BFDT tokeni, Befund yönetim araç setindeki modüllere ve akıllı sözleşme şablonlarına erişmek için de gerekli olacak.

Befund teknoloji çözümleri ile inşa edilen belirli platformlarda yer alan uygun seçeneklerden yararlanarak, büyük BFDT sahipleri, kripto para birimi fonları ile platformda yapılan özel satışlara katılma hakkına sahip olabilir.

“Küresel finans sisteminde olumlu rol oynayacağız.”

Befund Yurtdışı Operasyon Direktörü Khalil Lin, şunları söylüyor:

Finans sektörünü coğrafi kısıtlamaları ortadan kaldırmak ve küresel fonlarla uluslararası yatırımcılar arasındaki iletişimi ve güveni geliştirmek için Blockchain kullanarak dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Kullanıcıların kripto para sahiplerini yönetmek ve yatırım yapmak için profesyonelleri görevlendirdiği yeni bir trend ortaya çıkıyor ve bu yeni gelişmeyi desteklemek için son derece uygun çözüm ve hizmetlerin araçlarını oluşturuyoruz. Finans sektöründeki siloların verimsizlik ve zayıf işbirliği ile sonuçlandığını görüyoruz ve güçlü mali kamusal zincirimizi tanıtarak ve piyasa oyuncularını birleştirmek için tek bir token kullanarak, durumun ele alınmasında ve mevcut endüstri manzarasının değiştirilmesinde etkili olabileceğimize inanıyoruz. Son olarak, platformumuzun küresel finansal sistemde genel olarak olumlu bir rol oynayabileceğinden eminiz. Dünyanın dört bir yanındaki kişilerin kripto varlıklarını yönetmek için güçlü finansal araçlara daha kolay erişimi olacak ve bu da genel olarak kripto para birimi fonları için müşteri tabanını genişletecek.

“Başlangıç için bir kripto para borsasıyla anlaşıldı.”

Kısa bir süre sonra başlayacak olan crowdsale ile Lin ayrıca, Befund’un kısa vadeli ve uzun vadeli planlarının yanı sıra imzaladığı başlangıç anlaşmalarından bazılarına değiniyor:

Haziran ayında fon abonelik platformu çözümümüzü (Befund.io V1.0) kullanıma sunmayı hedefliyoruz. Çözüm için ön ödemeli kaynaklarımız var. Ayrıca, teknoloji çözümümüzü tokenleri kullanmak için çeşitli fonlarla anlaşmaya varıyoruz ve crowdsale bittikten sonra tokenimizi listelemek için butik bir kripto borsası ile bir anlaşma imzaladık.

Stratejik destekçilerin %9’unun satışı, KYC prosedürünü geçen ve beyaz listeye dahil olan alıcılarla %25’lik bölüm, Befund ekibine %20’lik dağıtım da dahil olmak üzere en fazla iki milyar BFDT verilecek. 800 milyon BFDT tamamen satılacak.

Daha fazla bilgi almak için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

Befund

Web SitesiTelegramTwitter

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin