Gabrotech

Gabrotech ICO öncesi aldığı patentler ve iş ortaklıkları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son iki hafta, sadakat ödülleri için tamamen yeni bir ekosistem oluşturan Gabrotech için oldukça hareketliydi. Sadakat ödülleri yönetimini kolaylaştırmak için blockchain çözümlerini başarılı bir şekilde patentlerken, itibarlı ve güvenli yeni bir ortak da bulmuşlardır. Bu iş ortağı Trade.io.

Trade.io daha iyi, daha hızlı ve daha akıllı kripto para birimi ticareti için özel bir platformdur. Bu ortaklık, hem Gabrotech hem de Trade.io için bir dizi düzenleme sağlamaktadır. Bu düzenlemeler aşağıdaki gibidir:

  • Beyaz Liste Kampanyası:

Trade.io topluluğu, Gabrotech tarafından sunulan % 10’luk ek bir indirimden yararlanacaktır. Üyeler, 31 Temmuz’da ICO açıldıktan sonra, GBO tokenlerini affiliate linki üzerinden alacaklardır.

  • Tohum ve Girişim Fonu:

Gabrotech’teki 2 milyon dolarlık bir yatırım, Trade.io’nun ortak bir girişim fonu aracılığıyla yapılmıştır. Gabrotech, 500 milyar dolarlık büyük bir sektörde önemli bir pazar payına ulaşmayı hedefliyor.

  • Airdrops:

Yakın gelecekte, TIO sahipleri, yaklaşan bir GBO token için airdrop kampanyalarından yararlanabilecektir.

Ayrıca Gabrotech, ICO’nun bir hafta öncesinde yatırımcılar arasında daha fazla güven ve güvenilirlik yaratan benzersiz çözümü için patent başvurusunda bulundu. Benzersiz çözümüyle Gabrotech, kullanıcıların birçok sadakat programından faydalanabileceği bir platform önermektedir. Bu aynı zamanda sadakat programları sunan firmalara da hizmet sunarak, sadakat programlarının başarısı ile iş hedeflerine ulaşabilmeleri için de fayda sağlayacaktır, çünkü Gabrotech 2.0 dünya çapında daha da genişlemektedir. Blockchain kullanımı, sadakat ödüllerini şeffaf ve güvenli hale getirme sürecini tamamlayacaktır. Gabro ekibi, Blockchain, Sadakat ödülleri ve iş girişimlerinde uzman ve tecrübeli genç profesyonellerin doğru bir karışımıdır.

Bu önemli adımları atarak, ICO’nun başlamasından 1 hafta önce, Gabrotech takımı büyük başarılar elde ediyor. 31 Temmuz’a gelindiğinde, kriptopara yatırımcıları bu şirketin geleceğini şekillendiren önemli kararlar almaya başlayacaklar.

Gabrotech beyaz listesine buradan katılabilirsiniz: https://goo.gl/forms/9g3tIE1tWieFCZiJ3

Gabrotech

Web SitesiWhitelist

TwitterFacebookInstagramLinkedinTelegram – Medium

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin