Scienceroot
Scienceroot

Scienceroot ile bilim ve Blockchain entegrasyonu emin ellerde: Yüzde 60 bonus fırsatını kaçırmayın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bilimsel çalışmalar ve Blockchain teknolojisi hiçbir zaman bu kadar sağlıklı bir şekilde entegre olmamıştı. Scienceroot ile tanışın.

Teknoloji her geçen yıl daha hızlı gelişiyor ve her geçen yıl hızlanıyor. Tarihte görülmemiş bir şekilde, benzersiz bir değişim geçiren en büyük ve en parlak zihinlere sahibiz. İlerleme, doğal olarak kendi başına gerçekleşen bir eğilim değildir, giderek artan sayıda araştırmacı ve uzman gerektirir. Günümüzün bilimsel toplumu hak ettiği şeyi elde edememekte, sürekli olarak finansman elde etmekle uğraşmakta ve az ya da hiç geri ödemesiz sonsuz saatler çalışmaktadır.

Bugün sizi; bir sosyal medya bilimsel ağını, bir fonlama platformunu ve dergiler için merkezi olmayan bir yayınlama çerçevesini bütünleştiren, ilk Blockchain temelli bilimsel ekosistem olan Scienceroot ile tanıştıracağız.

Bilimsel Ekosistem
Bilimsel Ekosistem

Bilim toplumunu geliştiren benzersiz bir platform

Scienceroot, Blockchain teknolojisini kullanarak bilimsel ve araştırma toplumunu geliştirmeyi hedefliyor. Amaç, dünyanın dört bir yanındaki bilimsel topluluktaki herkesin fon toplama, etkileşim kurma, araştırma fikirlerini tartışma, işbirliği yapma ve sonuçta çalışmalarını daha verimli, açık ve net bir şekilde yayınlayabilecekleri bir ekosistem yaratmak. Şeffaf platform bilimsel ekosistemi, fonları genişletmek, verileri Blockchain’de depolamak, kitlesel bilimsel fikirler aracılığıyla borsa hizmetleri ve ilgili tarafları ödüllendirmek için kullanılacak olan Science Token (ST) adlı kendi benzersiz para birimi ile desteklenecek.

Scienceroot araştırmacıların, bilim adamlarının ve akademisyenlerin ihtiyaç duyduğu tüm kritik işlevleri, günlük hayatlarını kolaylaştıracak ve bilim dünyasındaki etkilerini en üst düzeye çıkarmaya odaklanabilecekleri bir bütün yaratıyor.

Neden Scienceroot?

Mevcut finansman, işbirliği ve yayınlama bulguları sistemi modası geçmiş ve verimsizdir. Scienceroot, Blockchain teknolojisinin desantralize edici gücünden yararlanmayı ve statükoyla ilgili en büyük problemleri çözmek için kriptoekonomik gücün teşvik edilmesini amaçlıyor.

Bilimsel peyzajdaki zorluklar

  • Araştırma çıktısına sınırlı erişim: Bilgi merkezi şirketler tarafından kontrol edilir ve bilimsel keşifler ödeme duvarlarının arkasında tutulur.
  • Yazarlar veya eleştirmenler için ödül yok.
  • Tekrarlanabilirlik krizi: Elde edilen bilgilerin doğruluğunu teyit eden sonuçlar nadiren yayınlanmakta ve bu sayede bilimsel raporların güvenilirliği konusundaki endişeler artmaktadır.
  • Yanlış teşvikler: Yayınladığınız yer, gerçek yayının kendisinden daha önemli hale geldi.
  • Sadece başarılı sonuçlar yayınlandı. Başarısızlık ilerlemenin gerekli bir parçası olsa da, sıfır hipotezler ve olumsuz sonuçlar bilimsel topluluk içinde nadiren paylaşılmaktadır.
  • “Çatlamış” platformlar sadece bilimsel topluluk içindeki sınırlı ihtiyaçları ele alır.
Yol Haritası
Yol Haritası

Scienceroot tarafından sunulan platformlar

Platform, katılım amacı güden herkesin ekosistemde yer alabilmesi adına geniş bir yelpazede platformlar sunuyor. Şimdi bunları inceleyelim.

İşbirliği Platformu

Platformun bilimsel işbirliğe ağına katılın, benzersiz bir profil oluşturun, diğer arkadaşlarınızla bağlantı kurun ve araştırmanızı sergileyin.

Kendi bilimsel deponuzu oluşturun ve fikirleri denemek ve paylaşmak için başkalarıyla birlikte çalışın.

Hipotezinizi test etmek için bir şeye mi takıldınız ya da belirli bir araca mı erişmeniz gerekiyor?

Teşvik edilmiş soru-cevap forumunun ve merkezi olmayan bilimsel pazarın bir parçası olun. Uzmanlığınızı başkalarının yararına kullanın ve ödüllendirin.

Finansman Platformu

Doktora pozisyonuna veya işe ihtiyaç duyan bir yüksek lisans öğrencisi misiniz? Araştırmanıza para yatırmanız ve hangi hibelere erişebileceğinizi bilmiyor musunuz?

Fon portalı, tüm uluslararası araştırma hibelerinin, finansman olanaklarının ve bilimsel işlerin eksiksiz bir endeksine erişmenizi sağlar.

Eğer bir şey bulamadıysanız, teklifinizi topluluğun gücüne, platformun kendi bilimsel Blockchain-fonlama mekanizması aracılığıyla gönderebilirsiniz.

Blockchain tabanlı hibelerin yapılandırılması, izlenmesi ve dağıtılması böylece daha kolay olacaktır.

Yayın Platformu

Her makale gönderimi, tüm bilimsel makalelerin değişmez bir açık erişim arşivi oluşturmak için platformun Blockchain’ine zaman damgası olacak.

Tek bir kişi ya da grup sistem üzerinde kontrol sahibi olmayacak ve tüm bilgiler herkes için açık bir şekilde erişilebilir olacak.

Merkezi olmayan yayınlama çerçevesini entegre ederek Blockchain’ini kendi platformlarına kabul etmeye istekli olan dergileri memnuniyetle karşılıyor.

Token Satışı Detayları
Token Satışı Detayları

ICO detayları

Bilimi Blockchain ile buluşturan bu benzersiz proje, 15 Temmuz’ta ICO sürecine başladı. Çekirdek turu, yani ilk tur, 15 Ağustos 2018’e dek sürecek. Bu süre zarfında 500 bin euroluk yatırım hedefleniyor ve 1 ST=0,04 euro olarak belirlenmiş durumda.

İlk turda sunulan tamı tamına %60’lık bonus fırsatını kaçırmayın!

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Scienceroot

Web SitesiWhitepaperOne Pager

TwitterFacebookGitHubMediumLinkedinRedditTelegramBitcointalk

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin